Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Δημήτρης Αρχίζει Να Φοβάται

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Δημήτρης Αρχίζει Να ΦοβάταιΗ Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Δημήτρης Αρχίζει Να Φοβάται

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο Δημήτρης, μετά τις αποκαλύψεις των ανθρώπων του για την Μαρία, αποφασίζει να αφήσει για λίγο την γη της ελιάς, με σκοπό να πάει στο Σούνιο. Εκεί, συναντάει την μητέρα της Αθηνάς, η οποία χωρίς να διστάσει, τον βάζει στο σπιτικό της.

  • Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο Δημήτρης αρχίζει να φοβάται

Η Αθηνά έχει προλάβει κι έχει μιλήσει στην μητέρα της για το συγκεκριμένο άτομο. Της έχει αναφέρει πως ο Δημήτρης ήταν ένας μεγάλος της έρωτας, τον οποίο παρουσίασε σαν γιο της.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος Spoiler: Αυτό είναι το τέλος της σειράς

Η σχέση αυτή δεν προχώρησε ποτέ, διότι ο Δημήτρης έδειξε το σκληρό του πρόσωπο. Η Μαρία γνωρίζει τις απειλές του στην κόρη της και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Τον βάζει μέσα στο σπίτι της και ετοιμάζει την εκδίκησή της.

Η Μαρία έχει δείξει πως ανθρώπους σαν τον Δημήτρη δε τους φοβάται. Ο Δημήτρης αποφασίζει να κάνει αυτή την μικρή εκδρομή στο Σούνιο, με την Μαρία να είναι προετοιμασμένη για όλα, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Βέρα Μακρομαρίδου δίνει Spoiler: «Η Άσπα θα υποφέρει πολύ»

Η ηρωίδα μας τον υποδέχεται και τον βάζει μέσα στο σπίτι της. Εκεί, του τονίζει πως εάν συνεχίσει να ενοχλεί την κόρη της, θα τον βρουν νεκρό. Του επισημαίνει πως έχει αποκτήσει πολλές γνωριμίες από τη φυλακή και πώς δε θα την βγάλει καθαρή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *