Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Αντιγόνη Πολιορκεί Τον Δούκα Και Κάνει Έξαλλη Την Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Αντιγόνη Πολιορκεί Τον Δούκα Και Κάνει Έξαλλη Την Μυρσίνη

 

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου στη Λάρισα. Η Μυρσίνη και η Αντιγόνη θα πιαστούν στα χέρια, στις Άγριες Μέλισσες για τα μάτια του… Δούκα! Κι όμως, μπορεί η Αντιγόνη να εμφανίστηκε ως η ερωμένη του Σεβαστού στη δίκη, μέσα της, όμως, επιδιώκει αυτό να γίνει πραγματικότητα.

  • Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Αντιγόνη πολιορκεί τον Δούκα και κάνει έξαλλη την Μυρσίνη

Η νέα ηρωίδα της σειράς δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τον Δούκα Σεβαστό. Από τη στιγμή που τον “ξελασπώνει” στη δίκη και γλιτώνει τη φυλάκιση, στέκεται διαρκώς στο πλευρό του, πολιορκώντας τον.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Θα φύγει τελικά η Ουρανία στην Αμερική;

Ο Δούκας την ευχαριστεί διαρκώς, νιώθοντας παράλληλα γοητευμένος. Η Αντιγόνη, όμως, δεν είναι αυτό που δείχνει. Γνωρίζει πολλά πράγματα για τον Δούκα, αλλά και για το παρελθόν του…

Η Αντιγόνη είναι εκδότρια του γυναικείου περιοδικού «Γούστο». Είναι μια χειραφετημένη, δυναμική, πανέξυπνη γυναίκα, παλιά γνώριμη της Μυρσίνης και εμφανίζεται ξανά στη ζωή τους με αφορμή ένα αφιέρωμα που θέλει να κάνει στην καπνοβιομηχανία του Δούκα.

Του ζητάει να περάσουν χρόνο μαζί, με τον Δούκα να την ξεναγεί στις εγκαταστάσεις του. Γρήγορα, μία όμορφη φιλική σχέση δημιουργείται ανάμεσά τους. Η Αντιγόνη του αναφέρει πως μπορεί να τον βοηθήσει και -πράγματι- το κάνει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η ημερομηνία της πρεμιέρας του τρίτου κύκλου

Η Μυρσίνη είναι έτοιμη να χάσει το μυαλό της. Βλέπει την κολλητή της να πολιορκεί τον Δούκα και τρελαίνεται. Αμέσως, αποφασίζει να πάρει θέση, δίνοντας ένα τελεσίγραφο στην ηρωίδα της σειράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τις Άγριες Μέλισσες, Μυρσίνη και Αντιγόνη στέκονται απέναντι. Η Μυρσίνη της ζητάει να μην ξανά πλησιάσει τον σύζυγό της. Η νέα, όμως, πρωταγωνίστρια της σειράς γνωρίζει πολλά για το παρελθόν τον Σεβαστών…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *