Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Στήνει Παγίδα Στον Στάθη, Ζητώντας Εκδίκηση

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Στήνει Παγίδα Στον Στάθη, Ζητώντας ΕκδίκησηΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Στήνει Παγίδα Στον Στάθη, Ζητώντας Εκδίκηση

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κανείς δε μπορεί να ησυχάσει στην Αρεόπολη. Η Χάιδω στήνει παγίδα στον Στάθη, ζητώντας εκδίκηση για το κακό που βρήκε την οικογένειά της, στην γη τη ελιάς. Παρόλο που τα νέα στοιχεία με την ερωμένη του Πέτρου περιπλέκουν την κατάσταση, η Χάιδω είναι πεπεισμένη πως οι Καπερνάροι κρύβονται πίσω από αυτό το μεγάλο κακό.

  • Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω στήνει παγίδα στον Στάθη, ζητώντας εκδίκηση

Πιάνει τον γιο της, τον Φίλιππο και του εξηγεί πως έχει η κατάσταση. Τον πιέζει να συνεργαστούν για να παγιδεύσουν τον Στάθη. Μόνο έτσι θα αποδειχθεί η αλήθεια και θα καταλάβουν τι σχεδιάζει κι αν κρύβεται αυτός πίσω από την βεντέτα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μανόλης και Νικηφόρος σφίγγουν τον κλοιό γύρω από το Μαθιό

Ταυτόχρονα, σε μία τεράστια κρίση θυμού, του αποκαλύπτει πως ο πατέρας του είχε ερωμένη. Ο κόσμος του Φίλιππου καταρρέει μέσα σε ένα λεπτό. Μυστικά και ψέματα της οικογένειάς του έρχονται ένα – ένα στο φως και σοκάρουν.

Η Χάιδω βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Όσο το ζευγάρι ζει τον μεγάλο του έρωτα στην γη της ελιάς, η Χάιδω βάζει σε εφαρμογή την μεγάλη παγίδα στον Στάθη Καπερνάρο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Μαρίνα ξεσπά στην δίκη: «Που είναι ο Σασμός;»

Ύστερα, βρίσκεται αιμόφυρτη στο έδαφος. Όλη η Αρεόπολη έχει συγκλονιστεί. Ο Φίλιππος εντοπίζει την μητέρα του γεμάτη αίματα και σε άσχημη κατάσταση. Τα νέα διαδίδονται και όλοι θεωρούν τον Στάθη υπεύθυνο.

Πριν ο ίδιος φύγει στην Καρδαμύλη, είχε ανταλλάξει βαριές κουβέντες κι απειλές με την Χάιδω. Ο Στάθης της ζητούσε να σταματήσει, με την ίδια να τον προειδοποιεί πως τα χειρότερα έρχονται.

Πράγματι, ο Στάθης οδηγείται ξανά στο τμήμα…

Αφήστε μια απάντηση