Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αντιγόνη Μηνύει Τον Ισίδωρο Γιατί Αρνείται Να Κάνει Τεστ DNA

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αντιγόνη Μηνύει Τον Ισίδωρο Γιατί Αρνείται Να Κάνει Τεστ DNA

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη δείχνει το σκληρό της πρόσωπο. Όσο ο Ισίδωρος ετοιμάζει το επιχειρηματικό του χτύπημα, ο Λυκούργος και η Μυρτάλη ετοιμάζονται για τη δική τους αντεπίθεση, στην γη της ελιάς.

  • Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αντιγόνη μηνύει τον Ισίδωρο γιατί αρνείται να κάνει τεστ DNA

Η κατάσταση στην οικογένεια των Βρεττάκων ξεφεύγει. Η Ιουλία προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη, είναι, όμως, μάταιο. Βλέπει πως η Μυρτάλη με μεγάλη δυσκολία θα πάρει την περιουσία του πατέρα της, για αυτό και ζητάει από τον Ισίδωρο να παραχωρήσει ένα μερίδιο στην μικρή, από το δικό του μερίδιο.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λιποθυμάει μέσα στο μοναστήρι

Ισίδωρος και Μάνος αντιδρούν έντονα! Δε θέλουν να δώσουν στην Μυρτάλη κι άλλα πατήματα, στο κομμάτι της διεκδίκησης. Αυτό θα εξοργίσει την πρωταγωνίστρια, η οποία θα κινηθεί νομικά..

Τι στιγμή που ο Ισίδωρος ψάχνει τρόπους για να εμποδίσει την Μυρτάλη από την διεκδίκηση της περιουσίας, ο Λυκούργος βοηθάει τις νεαρές πρωταγωνίστριες στην γη της ελιάς, με σκοπό να περάσουν στην αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα, στηρίζει την Αντιγόνη στην απόφασή της να κάνει μήνυση κατά του Ισίδωρου, εξαιτίας της άρνησής του να κάνει τεστ DNA. Ταυτόχρονα, συμπαραστέκεται στην Μυρτάλη και της υπόσχεται να βγάλει άκρη άμεσα, σχετικά με τη διαθήκη.

Διαβάστε Επίσης  Σκαραβαίος επόμενα επεισόδια: 3

Την ίδια στιγμή, ο Ιάκωβος επιστρέφει από το εξωτερικό και επικοινωνεί μόνο με τον Λυκούργο. Μαζί σχεδιάζουν έναν τρόπο για να φέρουν την αλήθεια στο φως, μέσα από σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος.

Ο Ισίδωρος εξοργίζεται. Βλέπει τον Λυκούργο να ανοίγει πολλά μέτωπα εναντίον του και ξεσπά. Τον αρπάζει και τον προειδοποιεί να σταματήσει να στέκεται απέναντί του, γιατί δε θα του βγει σε καλό.

Φυσικά, ο Λυκούργος δεν πτοείται από τις απειλές και κατηγορίες που του προσάπτει ο Ισίδωρος, στην γη τη ελιάς. Θέλει να πολεμήσει το άδικο, με κάθε κόστος…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *