Η Γη Της Ελιάς: Η Αρετή Παρακολουθεί Τον Στάθη – Ένα Βήμα Πριν Την Απόλυτη Καταστροφή

Η Γη Της Ελιάς: Η Αρετή Παρακολουθεί Τον Στάθη – Ένα Βήμα Πριν Την Απόλυτη ΚαταστροφήΗ Γη Της Ελιάς: Η Αρετή Παρακολουθεί Τον Στάθη – Ένα Βήμα Πριν Την Απόλυτη Καταστροφή

Η Γη της Ελιάς: Όλα είναι ένα βήμα πριν την απόλυτη καταστροφή. Η Αρετή έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Στάθη στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα να τον παρακολουθεί. Είναι σίγουρη πως ο σύζυγός της έχει ερωμένη και κάνει τα πάντα για να την εντοπίσει.

  • Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παρακολουθεί τον Στάθη – ένα βήμα πριν την απόλυτη καταστροφή

Τα ταξίδια στην Καλαμάτα για το λάδι, τα ύποπτα τηλεφωνήματα, αλλά και το κραγιόν στο αυτοκίνητο, ανάβουν φωτιές στο ζευγάρι. Η Αρετή έχει φτάσει στα όριά της και ξεκινάει τις έρευνες.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Το σοκ του Δημήτρη από την αποκάλυψη της αλήθειας

Ο Στάθης και η Ιουλία συνειδητοποιούν πως δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή κατάσταση. Στο κρυφό τους ραντεβού καταλαβαίνουν πως είναι σε τεράστιο κίνδυνο και ανήμποροι να κρύβονται άλλο.

Ένα τηλεφώνημα θα είναι αρκετό για να σημάνει συναγερμό. Ο Στάθης μιλάει με την Ιουλία και κανονίζει να την συναντήσει στην Καρδαμύλη. Η Αρετή τους ακούει και παρακολουθεί κάθε κίνηση του Στάθη, στην γη της ελιάς.

Εκείνος της λέει πως θα πάει ξανά στην Καλαμάτα. Τότε είναι που η Αρετή ετοιμάζεται για τη δική της εξόρμηση. Θέλει να βρει τη γυναίκα που έχει “ξεμυαλίσει” τον άντρα της και αρχίζει να ψάχνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στιγμές πάθους στο ελαιοτριβείο για τους…

Στο μεταξύ, ο Στάθης πέφτει σε αντιφάσεις, ακόμη και στον Στέφανο. Ο γιος του αντιλαμβάνεται πως ο πατέρας του κρύβει πάρα πολλά. Το μυστικό τους δεν αργεί να έρθει στο φως.

Ο Στάθης ζητάει απόσταση από την Ιουλία, για να βρει μια λύση. Εκείνη δέχεται, με τον αστυνόμο Κουράκο να κερδίζει έδαφος. Νέα ερωτικά τρίγωνα έρχονται για να ταράξουν τη Μάνη. Ποιοι θα παραμείνουν μαζί, ως το τέλος;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *