Το αύριο μας ανήκει 34-35-36, σε κίνδυνο η ζωή της Έλλης, η Νικολέττα χαροπαλεύει!

Το αύριο μας ανήκει 34-35-36, σε κίνδυνο η ζωή της Έλλης, η Νικολέττα χαροπαλεύει!Το αύριο μας ανήκει 34-35-36, σε κίνδυνο η ζωή της Έλλης, η Νικολέττα χαροπαλεύει!

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35-36
Οι φοβίες του Λευτέρη βγαίνουν αληθινές, καθώς για άλλη μια φορά, η Έλλη πράγματι βάζει σε κίνδυνο την ζωή της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως:
Η Σοφία και ο Νικηφόρος βρίσκονται σε σοκ, καθώς τους ενημερώνουν ότι η Νικολέττα χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού. Ταυτόχρονα, η είδηση πως στο νοσοκομείο νοσηλεύονται παρόμοια περιστατικά, με έντονη την παρουσία τοξικών φαρμάκων στους οργανισμούς των ασθενών, οδηγεί την Έλλη σε νέα έρευνα. Ο Λευτέρης προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ το να προβεί σε επικίνδυνες ενέργειες. Ο Λάζαρος συνεχίζει να πιέζει την Χριστίνα, η ίδια όμως φαίνεται αποφασισμένη.

Το αύριο μας ανήκει 34-35-36, σε κίνδυνο η ζωή της Έλλης, η Νικολέττα χαροπαλεύει!

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 28/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80 , 81

Επεισόδια 34
Οι φοβίες του Λευτέρη βγαίνουν αληθινές, καθώς για άλλη μια φορά, η Έλλη πράγματι βάζει σε κίνδυνο την ζωή της. Η Στέλλα και ο Λευτέρης προσπαθούν να την πείσουν να εμπιστευτεί τις έρευνες της αστυνομίας και να μην ξανά φερθεί με τόσο απερίσκεπτο τρόπο. Στην οικογένεια της Νικολέττας όλοι υποβάλλονται σε εξετάσεις για να δουν αν είναι συμβατοί δότες. Η Σοφία βρίσκεται σε απόγνωση και ο Νικηφόρος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Ο Κωστής θέλει να υποβληθεί σε εξετάσεις παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του.

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 29/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35

Επεισόδιο 35
Η Φανή προσπαθεί να εξηγήσει στον Νικηφόρο τους ενδοιασμούς και τους φόβους της, σε περίπτωση που ο Κωστής είναι συμβατός δότης. Ο Νικηφόρος της εξηγεί ότι η κόρη του δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου, και πως κάθε μέρα που περνάει, ο κίνδυνος γι’ αυτήν αυξάνεται. Η ‘Ελλη υπόσχεται να μην εμπλακεί ξανά στις έρευνες της αστυνομίας και, όταν ο Λευτέρης εξομολογείται ότι χώρισε οριστικά, οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Η Νικολέττα οδηγείται εσπευσμένα στην εντατική.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος κάνει την μεγάλη αποκάλυψη για το παιδί στον Αστέρη

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 1/11/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36

Επεισόδιο 36
Η Κορίνα γνωρίζει τον καινούργιο εργάτη στους αμπελώνες, τον Μίλτο. Η Κατερίνα δεν δέχεται τους όρους του Λευτέρη για το διαζύγιο και ξεκαθαρίζει ότι θέλει να έχει η ίδια την επιμέλεια του παιδιού. Η έρευνα για τα παράνομα φυτοφάρμακα συνεχίζεται, και ο Μάνος ανακαλύπτει κάποια ύποπτα δελτία παραγγελίας του εργοστασίου, κανείς όμως δεν γνωρίζει ποιος τα έχει υπογράψει. Ο Κωστής παίρνει την μεγάλη απόφαση και πηγαίνει να εξεταστεί για να δει αν είναι συμβατός δότης και μπορεί να βοηθήσει την Νικολέττα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *