Η γη της ελιάς, 61-62: Η Μαρία απειλεί να σκοτώσει τον Δημήτρη. Μεγάλες εκπλήξεις!

Η γη της ελιάς, 61-62: Η Μαρία απειλεί να σκοτώσει τον Δημήτρη. Μεγάλες εκπλήξεις!Η γη της ελιάς, 61-62: Η Μαρία απειλεί να σκοτώσει τον Δημήτρη. Μεγάλες εκπλήξεις!
Η γη της ελιάς – επεισόδια 61-62 Mega

Η Μαρία βάζει τον Δημήτρη μέσα στο σπίτι της και του λέει πως, αν συνεχίσει να απειλεί την κόρη της, θα τον βρούν νεκρό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Η γη της ελιάς, είδαμε πως:
Η Μυρτάλη πιο αποφασισμένη και σκληρή από ποτέ, καθιστά στον Ισίδωρο σαφή την απόφασή της να διεκδικήσει το σύνολο της περιουσίας, ακόμα και το δικό του μερίδιο, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Ισίδωρος, όμως, έχει ακόμα ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει, καθώς ο δικαστικός κλητήρας τού επιδίδει την αγωγή της Αντιγόνης εναντίον του. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο Σούνιο και συναντιέται με τη μάνα της Αθηνάς, κρυφά απ΄ όλους. Ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται σε ένα ακόμα παράνομο ραντεβού και τώρα πια καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης αρπάζει την Αθηνά και την φυλάει

Η γη της ελιάς, 61-62: Η Μαρία απειλεί να σκοτώσει τον Δημήτρη. Μεγάλες εκπλήξεις!

Η γη της ελιάς, 61-62: Η Μαρία απειλεί να σκοτώσει τον Δημήτρη. Μεγάλες εκπλήξεις!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 1/11/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61-62

Επεισόδιο 61&62
Η Μαρία βάζει τον Δημήτρη μέσα στο σπίτι της και του λέει πως, αν συνεχίσει να απειλεί την κόρη της, θα τον βρούν νεκρό. H Μέλπω προσπαθεί να κάνει μια κίνηση για να έρθει λίγο πιο κοντά με τον Λυκούργο, αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση.

Διαβάστε Επίσης  To Αύριο μας ανήκει: Ξαφνικός θάνατος για τη σειρά – Γιατι τελειώνει ακόμα νωρίτερα

Στο μεταξύ, η Αρετή πιάνει τον Στάθη να μιλά κρυφά στο τηλέφωνο έξω από το σπίτι μέσα στη νύχτα κι αμέσως της μπαίνουν υποψίες. Όταν εκείνος φύγει για να συναντήσει την Ιουλία, η Αρετή θα τον παρακολουθήσει.

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο τα ένοχα μυστικά της Αθηνάς, αλλά η έκπληξη που τον περιμένει είναι μεγάλη. Ο Ιάκωβος Βρεττάκος γυρίζει από την Ισπανία για πάντα στη Μάνη.
Στα επόμενα επεισόδια: δυσάρεστη τροπή για Στάθη, αιμόφυρτη η Χάιδω!
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *