Η Γη της Ελιάς – Spoiler από τον Πασχάλη Τσαρούχα: «Υπάρχει εμπόδιο στον έρωτα με την Ιουλία, θα συμβεί κάτι πολύ τραγικό»

 

Η Γη της Ελιάς – Spoiler από τον Πασχάλη Τσαρούχα: «Υπάρχει εμπόδιο στον έρωτα με την Ιουλία, θα συμβεί κάτι πολύ τραγικό»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το μέλλον του ρόλου του αλλά και το ελληνικό #metoo

«Όσο πιο κοντά σου είναι φαινομενικά ο ρόλος τόσο μεγαλύτερη αγωνία έχεις για να δικαιώσεις την επιλογή» ανέφερε ο Πασχάλης Τσαρούχας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μιλώντας για τον ρόλο του στη σειρά «η Γη της Ελιάς». Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και σε ερώτηση για τη σχέση του με την «Ιουλία».

Η Ελεονώρα Μελέτη αναρωτήθηκε αν θα χωρίσει την γυναίκα του στη σειρά για να μείνει με την Ιουλία. «Υπάρχει εμπόδιο σε αυτό το πράγμα. Κάτι παίρνει χαμπάρι ο γιος μου. Αλλά θα συμβεί κάτι πολύ τραγικό. Παραμένω ερωτευμένος με την Ιουλία μέχρι να τελειώσει η σειρά» απάντησε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αμαλία και Αθηνά πιάνονται στα χέρια

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, που είναι και πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, αναφέρθηκε το ελληνικό #metoo και στις καταγγελίες που ξέσπασαν.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας αναφέρθηκε στη συνεδρίαση της Δευτέρας (4/10) του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ. «Έγινε για να βρεθούμε ξανά και να οργανώσουμε πώς θα πάμε παρακάτω. Δύο υποθέσεις έχουν μείνει ανοιχτές και πρέπει να κλείσουν. Έχουμε κάποιες δυσκολίες. Συμβαίνουν πράγματα που είναι πολύ δυσάρεστα. Δεχόμαστε πιέσεις και εμείς και άνθρωποι που εμπλέκονται με τις υποθέσεις. Θα χρειαστεί να πάρει πολιτικές αποφάσεις το Σωματείο για να πάνε μπροστά τα πράγματα».

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πώς θα πεθάνει ο Ζάχος στο φινάλε;

Όσο για το πρώτο διάστημα που ξέσπασε το ελληνικό #metoo είπε: «Ερχόταν ο άλλος σου έλεγε το πρόβλημά του αλλά δεν το υπέγραφε. Φοβούνται οι άνθρωποι. Η θέση η δική μου είναι ότι εφόσον έχει ανοίξει αυτό το πράγμα ας ανοίξει τελείως. Γνωρίζω πολλά ονόματα και υποθέσεις που δεν έχουν καταγγελθεί επίσημα», ενώ εξομολογήθηκε: «Ο πρώτος καιρός ήταν πολύ δύσκολος. Εγώ έπαιρνα τους φακέλους και όταν τις διαβάζαμε άκουγες βογκητά. Συνάδελφος άνδρας έκλαιγε όταν τις διάβαζε. Όταν πέρναγε ο καιρός σκληρύναμε και εμείς. Δεν μας σόκαραν πια. Είναι πολύ δυσάρεστα αυτά και ειδικά για τους ανθρώπους που τα υπέστησαν».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *