Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ποιος Είναι Ο Ιάκωβος Βρεττάκος;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ποιος Είναι Ο Ιάκωβος Βρεττάκος;Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ποιος Είναι Ο Ιάκωβος Βρεττάκος;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στέφανος Κυριακίδης έρχεται ως Ιάκωβος Βρεττάκος για να φέρει την απόλυτη ανατροπή, στην γη της ελιάς. Είναι μία από τις αφίξεις που οι τηλεθεατές περιμένουν εδώ και πολύ καιρό.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ποιος είναι ο Ιάκωβος Βρεττάκος;

Η Ιουλία και ο Ισίδωρος συζητούσαν πολλές φορές για τον αδελφό τους, ενώ ο Λυκούργος πάλευε να φέρει στο φως στοιχεία από την υπόθεση που είχε απασχολήσει όλη τη Μάνη.

Ο Ιάκωβος είχε πάρει το μερίδιο της περιουσίας που του αναλογούσε και είχε εξαφανιστεί. Μυστικά και ψέματα από το παρελθόν έρχονται στο φως και βάζουν σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ανατροπή: Αστέρης και Καλλιόπη αρπάζουν το παιδί

 

Πρόκειται για τον μεσαίο από τους αδελφούς Βρεττάκου. Πριν από χρόνια εξαργύρωσε την περιουσία του και έφυγε από τη Μάνη, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του. Κανένας έκτοτε δεν γνωρίζει αν ζει ή έχει πεθάνει.

Σύντομα, όμως, θα μάθουμε ότι βρισκόταν στην Ισπανία και θα τον δούμε να επιστρέφει στη Μάνη για να διεκδικήσει όλα όσα του αναλογούν. Η πρώτη του συνάντηση, έπειτα από 20 χρόνια, θα γίνει με τον φίλο του τον Λυκούργο (Γιώργος Παρτσαλάκης).

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γιώργης και Ιουλία ξανά μαζί – Σε σοκ η Ευτυχία

Ο Λυκούργος ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί του μετά από καιρό. Φυσικά, θα φροντίσει να τον κατατοπίσει στα νέα δεδομένα του

Η πιο συγκινητική στιγμή, όμως, θα είναι όταν ξαναβρεθεί με την αδελφή του, την Ιουλία… Πώς θα αντιδράσει η πρωταγωνίστρια, όταν τον αντικρίσει ξανά; Τί κρύβει ο Ισίδωρος και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις; Μια καινούρια παρτίδα ξεκινά στη… σκακιέρα των Βρεττάκων.

Ο Στέφανος Κυριακίδης έρχεται ως Ιάκωβος Βρεττάκος και “καίει” την γη της ελιάς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *