Νίκος Μπάρκουλης: Η Natasha Kay είναι η τραγουδίστρια που του έκλεψε την καρδιά!

Νίκος Μπάρκουλης: Η Natasha Kay είναι η τραγουδίστρια που του έκλεψε την καρδιά!Νίκος Μπάρκουλης: Η Natasha Kay είναι η τραγουδίστρια που του έκλεψε την καρδιά!

Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος Μπάρκουλη τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο μουσικό show του Alpha «Just the two of us» και παρουσιάζει τις ικανότητές του στο τραγούδι.

Νίκος Μπάρκουλης: Η Natasha Kay είναι η τραγουδίστρια που του έκλεψε την καρδιά!Ο νεαρός tik toker κάνει ντουέτο με την Εβελίνα Νικόλιζα και μάλιστα, είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει.

Νίκος Μπάρκουλης: Η Natasha Kay είναι η τραγουδίστρια που του έκλεψε την καρδιά!

 

Διαβάστε Επίσης  Survivor 17/1: Σε απομόνωση ο Βαλάντης – «Είναι χυδαίος»

Πριν από λίγες ημέρες, ο Νίκος Μπάρκουλης αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ότι είναι ερωτευμένος και ότι βρίσκεται σε σχέση. «Στην οθόνη του κινητού μου έχω φωτογραφία με την κοπέλα μου. Είμαι αρκετά in love», παραδέχτηκε ο 20χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ποια είναι η όμως σύντροφος του Νίκου Μπάρκουλη; Ο Νίκος Μπάρκουλης όταν βρέθηκε σε ένα βίντεο στο youtube κανάλι της Εβελίνας Νικόλιζα αποκάλυψε και το όνομα της συντρόφου του. Πρόκειται για την Natasha Kay, η οποία είναι τραγουδίστρια.

Διαβάστε Επίσης  Ο Ροναλντίνιο ετοιμάζεται να παντρευτεί... δύο γυναίκες!

Νίκος Μπάρκουλης: Η Natasha Kay είναι η τραγουδίστρια που του έκλεψε την καρδιά!«Η κοπέλα μου είναι η Natasha Kay και είναι τραγουδίστρια. Έχω μπλέξει με τραγουδιστές, παρτενέρ τραγουδίστρια, κορίτσι τραγουδίστρια, είναι στο αίμα μου απ’ ό,τι φαίνεται», είπε ο Νίκος Μπάρκουλης.

H 22χρονη Natasha, ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και πρόσφατα, παρουσίασε το νέο της single με τίτλο «Lockdown», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records.

Ακόμη, η Natasha Kay βραβεύτηκε ως teen icon στα MAD VMA 2019 και στη διοργάνωση του 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *