Κοροναϊός – Έρχονται οι «Μωβ περιοχές» και φέρνουν… μάσκες παντού

Κοροναϊός – Έρχονται οι «Μωβ περιοχές» και φέρνουν… μάσκες παντού
 

Κοροναϊός – Έρχονται οι «Μωβ περιοχές» και φέρνουν… μάσκες παντού

Σε κάθε περίπτωση η επιτροπή αναμένεται να συζητήσει εντός της εβδομάδας περισσότερες λεπτομέρειες προκειμένου να προβεί σε τελικές αποφάσεις σχετικά με το σενάριο των «Μωβ περιοχών»

Το καθεστώς των… «Μωβ περιοχών» φαίνεται πως θα εισηγηθεί η επιτροπή των ειδικών στη σύσκεψη που θα πραγματοποιήσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Δεδομένης της απόφασης να μην υπάρχουν πλέον μέτρα, όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας – μουσικής ή το κλείσιμο καταστημάτων σε κόκκινες περιοχές, οι ειδικοί επεξεργάζονται την εφαρμογή ενός εναλλακτικού μέτρου, ούτως ώστε στις πολύ επιβαρυμμένες περιοχές να υπάρχουν κάποιου είδους περιορισμοί προκειμένου να μειώνεται το ιικό φορτίο της εν λόγω περιοχής.

Διαβάστε Επίσης  Λάζαρος Ο πιστός φίλος και μαθητής του Ιησού

Έρχονται οι «Μωβ περιοχές»

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, μερικά από τα μέτρα που εκτιμάται πως θα ισχύουν στις «μωβ περιοχές» είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, αλλά και η διπλή μάσκα στα ΜΜΜ.

Σε κάθε περίπτωση η επιτροπή αναμένεται να συζητήσει εντός της εβδομάδας περισσότερες λεπτομέρειες προκειμένου να προβεί σε τελικές αποφάσεις σχετικά με το σενάριο των «Μωβ περιοχών».

Υπενθυμίζεται πως τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.712

Διαβάστε Επίσης  Silver Alert για την 37χρονη Κατερίνα

Ο αριθμός των θανάτων ανήλθε σε 27, ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων έφτασε τους 357.

Παράλληλα, έγιναν 147.318 τεστ με την θετικότητα να ανέρχεται στο 1,16%.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *