Γη της ελιάς, νέοι έρωτες και χωρισμοί σοκ. Spoiler από τα επόμενα επεισόδια.

Γη της ελιάς, νέοι έρωτες και χωρισμοί σοκ. Spoiler από τα επόμενα επεισόδια.Γη της ελιάς, νέοι έρωτες και χωρισμοί σοκ. Spoiler από τα επόμενα επεισόδια.

Τα πάθη φουντώνουν στη «Γη της ελιάς», όμως το μέλλον θα δείξει ποιοι έρωτες θα ξεπεράσουν τα εμπόδια και θα αντέξουν στο χρόνο.

Mετά από μια σειρά παρεξηγήσεων, Στέφανος και Μυρτάλη έχουν απομακρυνθεί. Και οι δυο τους, βέβαια, υποφέρουν, αλλά κανείς τους δεν το παραδέχεται και δεν παίρνει την απόφαση να κάνει το πρώτο βήμα. Για να είμαστε, βέβαια, ειλικρινείς, ο Στέφανος έκανε τις κινήσεις του, αλλά πλέον δεν δείχνει και τόσο πρόθυμος να ξαναπροσπαθήσει.

Την ίδια στιγμή, Ιουλία και Στάθης είναι… ένα βήμα πριν τους πιάσει κάποιος στα πράσα, όμως για χάρη του έρωτά τους συνεχίζουν να συναντιούνται, ξέροντας πως κάποια στιγμή θα έρθουν αντιμέτωποι με τα κοντινά τους πρόσωπα. Σε πείσμα όσων τους χωρίζουν, η Βασιλική και ο Φίλιππος είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν μαζί, αν και τελικός κριτής και για αυτούς θα είναι ο χρόνος…

Τέλος, ο Μάνος είναι ευτυχισμένος με τη Μαρίνα, αλλά ο πατέρας του ακόμη αγνοεί ότι τον παράκουσε και παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του. Η αντίδραση του Ισίδωρου, αλλά και μια αποκάλυψη από το παρελθόν θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το κοινό τους μέλλον…

Γη της ελιάς, spoiler από τα επόμενα επεισόδια

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕ… Η Άννα νομίζει ότι μπορεί να χειριστεί το θέμα με τον Δημήτρη και πιστεύει ότι κέρδισε στον εκβιασμό που του έκανε, αλλά σύντομα θα διαπιστώσει πως τα έβαλε με έναν πολύ επικίνδυνο άντρα. .

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Μυρτάλη – Ποιος είναι ο πατέρας;

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ… Μην έχοντας άλλη επιλογή, η Αθηνά στρέφεται ξανά στη μητέρα της για να βρουν μαζί μια λύση στο θέμα του Δημήτρη, ο οποίος πλέον γνωρίζει πολλά για το παρελθόν της και αποτελεί μια διαρκή απειλή για τη ζωή και το μέλλον της στη Μάνη.

ΣΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ… Οι απόψεις και οι θέσεις του Ισίδωρου φέρουν σε δύσκολη θέση όχι μόνο το γιο του, Μάνο, αλλά και την Ιουλία. Σύντομα, όμως, θα έρθει αντιμέτωπος και με τα δικά του μυστικά…

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ… Η Ιουλία και ο Στάθης ζουν έναν απωθημένο έρωτα και αυτό τους οδηγεί σε όλο και περισσότερα λάθη. Είναι πια θέμα χρόνου να γίνουν αντιληπτοί τόσο από τον Ισίδωρο όσο και από την Αρετή. Και όταν συμβεί αυτό, θα ξεσπάσει θύελλα…

Ο «ΧΑΜΕΝΟΣ» ΑΔΕΛΦΟΣ… Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στην τηλεόραση με το ρόλο του Ιάκωβου Βρεττάκου, του αδελφού που η Ιουλία και ο Ισίδωρος έχουν να δουν χρόνια.

ΝΑ ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… Για μία ακόμα φορά, Μυρτάλη και Στέφανος είναι χωριστά. Όμως τώρα υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή εκείνου. Η παρουσία της Ελένης πληγώνει τη Μυρτάλη και την κάνει να ζηλεύει. Κι αυτό σημαίνει ότι οι παρεξηγήσεις θα συνεχίσουν να κρατούν τους δύο ερωτευμένους μακριά τον έναν από τον άλλο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με τη διαθήκη

ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ… Ο Φίλιππος θέλει να προχωρήσει με τη Βασιλική, αλλά για την ώρα κρύβει την αλήθεια από τη μητέρα του, ανήσυχος για την αντίδρασή της μόλις μάθει ότι ο γιος της αγάπησε την κόρη του… «εχθρού»,

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ… Όσο και αν προσπαθεί η Αθηνά να προστατέψει τη μητέρα της, το παρελθόν της Μαρίας Αναγνώστου θα αρχίσει σιγά σιγά να αποκαλύπτεται και κάποια στιγμή θα μαθευτεί πως πέρασε αρκετά χρόνια στη φυλακή.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ… Ο Μάνος εμπιστεύεται τη θεία του, Ιουλία, και γι’ αυτό της μιλάει για τον κρυφό γάμο του με τη Μαρίνα. Μαζί θα αναζητήσουν την κατάλληλη στιγμή και τον τρόπο για να το αποκαλύψουν στον Ισίδωρο. Εκτός αν τους προλάβουν οι εξελίξεις…

ΕΓΙΝΕ ΑΜΑΖΟΝΑ!… Η Ιουλία λατρεύει τα άλογα και για αυτόν το λόγο, η Αντιγόνη Κουλουκάκου έκανε μαθήματα σε ιππικό όμιλο, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *