Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά – Δύο σοβαρά τραυματίες

Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά – Δύο σοβαρά τραυματίεςΑτύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά – Δύο σοβαρά τραυματίες

Άσχημη τροπή πήρε ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην πίστα στα Γιαννιτσά, καθώς ένας αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, η οποία στη συνέχεια χτύπησε σε κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά – Δύο σοβαρά τραυματίες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τοπικές ιστοσελίδες, σε ένα από τα άλματα της πίστας μοτοσυκλέτα έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί όμως υπήρχε και μία μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε πάνω στους θεατές με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο ατόμων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν στους δύο τραυματίες συγκαταλέγεται και ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας.

Διαβάστε Επίσης  Ημέρα απολογίας για τη δράστρια με το βιτριόλι

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα logospellas.gr, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση, με χτυπήματα στο κεφάλι, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο. Ο ένας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ο άλλος από την Κατερίνη. Μάλιστα, οι πληροφορίες από την ιστοσελίδα pellanews.gr, θέλουν τον έναν από τους δύο τραυματίες να είναι μόλις 16 ετών.

Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά – Δύο σοβαρά τραυματίεςΌσον αφορά στα αίτια του ατυχήματος, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός ξέφυγε λόγω της λάσπης, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί με τη μοτοσικλέτα.

Διαβάστε Επίσης  Επιχειρηματίας στην Πάτρα: Έγινε… παπάς για να γλιτώσει από τα χρέη του – Πώς τον εντόπισαν τα θύματά του

Φυσικά, ο αγώνας διεκόπη και πριν από λίγο η διοργάνωση ανακοίνωσε την οριστική ακύρωσή του.

Οι δύο τραυματίες έχουν ήδη διασωληνωθεί και η κατάστασή τους, παραμένει κρίσιμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *