Σασμός spoiler: Πώς θα καταλήξουν τελικά ο Αστέρης με την Αργυρώ

Σασμός spoiler: Πώς θα καταλήξουν τελικά ο Αστέρης με την ΑργυρώΣασμός spoiler: Πώς θα καταλήξουν τελικά ο Αστέρης με την Αργυρώ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του “Σασμού”. Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, η Αργυρώ και ο Αστέρης χωρίζουν σύντομα, με την Καλλιόπη να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη.

Σασμός spoiler: Πώς θα καταλήξουν τελικά ο Αστέρης με την Αργυρώ

“Δεν θα είναι μαζί, χωρίζουν και σε όλο αυτό πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η Καλλιόπη. Αυτά που θα κάνει στα επόμενα επεισόδια ο κόσμος δεν θα τα πιστεύει. Είναι υπεύθυνη για πάρα πολλά πράγματα που θα γίνουν. Βάζει στον Αστέρη συντηρητικές ιδέες στο μυαλό του, ότι πρέπει να μείνεις με μία γυναίκα επειδή την άφησες έγκυο και δεν φαντάζεται η Καλλιόπη ότι ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος αίματος”, είπε στον αέρα της εκπομπής ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο συγκινητικός αποχωρισμός για Αλκμήνη και Σωκράτη

Για την εξέλιξη αυτή μας είχε προιδεάσει σε συνέντευξή της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη λέγοντας πως ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη θα έχει μέλλον αλλά θα τον ζουν περιστασιακά. “Εχει ένα μέλλον αλλά θα δούμε μέχρι πότε και πώς. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες”.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *