Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Το Χτύπημα Που Δε Θα Αντέξει Ο Ισίδωρος – Τραγικές Στιγμές

Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Το Χτύπημα Που Δε Θα Αντέξει Ο Ισίδωρος – Τραγικές ΣτιγμέςΓη Της Ελιάς Εξελίξεις: Το Χτύπημα Που Δε Θα Αντέξει Ο Ισίδωρος – Τραγικές Στιγμές

Γη της Ελιάς εξελίξεις: Στη Γη της Ελιάς, η Αντιγόνη έχει πλέον πειστεί ότι ο Ισίδωρος είναι ο πατέρας της και το μόνο που της μένει είναι είτε να το παραδεχτεί είτε να δεχτεί να κάνει τεστ DNA για να το επιβεβαιώσει. Η κοπέλα συνεχίζει να διαβάζει το ημερολόγιο της μητέρα της και η οργή της για τον τρόπο με τον οποίο της φέρθηκε ο πατέρας της είναι μεγάλη. Ετσι αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει η ίδια και να τον φέρει προ των ευθυνών του, είτε με το καλό είτε με το άγριο!

Γη της Ελιάς εξελίξεις: Το χτύπημα που δε θα αντέξει ο Ισίδωρος – Τραγικές στιγμές

Η Αντιγόνη μιλάει στη Μυρτάλη για τον πατέρα της και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την κοπέλα όταν της λέει τι σκοπεύει να κάνει μόλις ανακαλύψει ποιος είναι: «Δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι. Θα τον εκδικηθώ για όλα όσα έκανε στην μάνα μου. Την παράτησε με ένα παιδί και τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε αν ζούμε ή αν πεθάναμε. Αυτός έκανε τη ζωή του σαν ευυπόληπτος κύριος κι εμείς υποφέραμε.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Η μάνα σου κι εσύ σκοτώσατε το παιδί μου»

Θα το πληρώσει και μάλιστα πολύ ακριβά», ισχυρίζεται. Λίγο αργότερα, η Αντιγόνη αποφασίζει να πάει η ίδια και να συναντήσει τον Ισίδωρο, όπου χωρίς περιστροφές του ανακοινώνει τις υποψίες της πως είναι ο βιολογικός της πατέρας: «Είμαι σίγουρη ότι εσύ είσαι ο πατέρας μου. Μάλλον ήρθε η ώρα (αν και αργά) να το αποδεχτείς και να με αναγνωρίσεις τουλάχιστον», του λέει . Η Αντιγόνη δείχνει να είναι αποφασισμένη να φέρνει τον Ισίδωρο προ των ευθυνών του, αλλά εκείνος αρνείται να παραδεχτεί την αλήθεια:

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και δράκοι, επεισόδιο 4 – 17/10/21: Η Αρπαγή

«Τι λες; Είσαι τρελή κοπέλα μου; Από πού κι ως πού είμαι εγώ ο πατέρας σου;», αναρωτιέται. Την ίδια στιγμή όμως ο Ισίδωρος έχει αρχίσει να ανησυχεί για τον διασυρμό του, σε περίπτωση που η Αντιγόνη μιλήσει για το παρελθόν και πλέον είναι σίγουρος ότι θα το κάνει, καθώς τον απείλησε ξεκάθαρα ότι αν δεν κάνει το σωστό, θα μάθει όλη η Μάνη για την παράλληλη σχέση που είχε τόσα χρόνια, ενώ ζούσε η γυναίκα του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *