Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος Ξεσπά Και Διατάζει – Απολύει Τον Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης και ο Μάνος θα έρθουν σε μία έντονη σύγκρουση στην γη της ελιάς, με αφορμή το ελαιοτριβείο. Ο Δημήτρης δείχνει να μην ασχολείται τελευταία με τη δουλειά, αφήνοντας πίσω του σημαντικές υποχρεώσεις.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος ξεσπά και διατάζει – απολύει τον Δημήτρη

Στη ζωή του βρίσκεται η Άννα, η οποία έχει καταφέρει να του αποσπάσει πλήρως την προσοχή. Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η Άννα όχι μόνο καταχράστηκε ένα τεράστιο ποσό, αλλά του πέταξε στα μούτρα πως τον κορόιδεψε, όπως έκανε κι εκείνος μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μαρίνα αρχίζει να φοβάται την Αντιγόνη

Οι βρώμικες δουλειές του με τον Κωνσταντίνο έχουν ξεκινήσει, με αποτέλεσμα να έχει άλλο “αφεντικό”. Όπως του είχε αναφέρει κι εκείνος -πριν κλείσει η συμφωνία: “Τελείωνε με τα λάδια των Βρεττάκων”. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πάρει τα πάντα από την Αθηνά. Την πιέζει διαρκώς να πουλήσει το μερίδιό της από το ελαιοτριβείο, παίρνοντας ένα μεγάλο ποσό, αρκετά ικανό για να την “ζήσει” αργότερα.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος αποφασίζει να βγάλει μια και καλή τον Δημήτρη από τη μέση. Αφού τον έχει ήδη προειδοποιήσει να “μαζευτεί”, προχωρά στο επόμενο βήμα, το οποίο είναι -φυσικά- η απόλυση!

Ο Δημήτρης απολύεται από το ελαιοτριβείο, με αποτέλεσμα ο Μάνος να δείχνει πως έχει το πάνω χέρι, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός πρωταγωνιστής τρέχει αμέσως στην Αθηνά, ζητώντας της να κάνει κάτι, για να τον σώσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους

Η Αθηνά, με θάρρος, του δείχνει πως δε τον φοβάται πια. Μία ατελείωτη μάχη ξεκινά, με τον Δημήτρη να δείχνει για πρώτη φορά απεγνωσμένος. Όλα κρέμονται από ένα πολύ λεπτό σκοινί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση