Αυτά τα τρία ζώδια θα χωρίσουν μέσα στον Οκτώβριο

Αυτά τα τρία ζώδια θα χωρίσουν μέσα στον ΟκτώβριοΑυτά τα τρία ζώδια θα χωρίσουν μέσα στον Οκτώβριο

Με τον Ήλιο στο Ζυγό και τη Σελήνη στον Υδροχόο τρία είναι τα ζώδια που θα ζοριστούν αρκετά στον ερωτικό τομέα και στο επίπεδο των σχέσεων.

Από τα μέσα του μήνα και μετά, οι Ταύροι, οι Δίδυμοι και οι Αιγόκεροι μπορεί να δυσκολευτούν να πετύχουν την απόλυτη ισορροπία στη ζωή τους, συναισθηματικά και σωματικά. Θα ξεκινήσουν να αμφιβάλλουν για τον ερωτικό τους σύντροφο, θα δουν πως πράγματα που παλαιότερα τους ενθουσίαζαν πάνω τους, τώρα μάλλον τους ενοχλούν.

Αυτά τα τρία ζώδια θα χωρίσουν μέσα στον Οκτώβριο

Πάμε να δούμε πώς, σύμφωνα με το  okmag.gr  θα επηρεαστούν τα τρία ζώδια που θα είναι πιο επιρρεπή στον χωρισμό αυτόν τον μήνα.

 

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ως ζώδιο της γης, δεν τα πηγαίνετε πάντα καλά σε περιόδους μεγάλης αλλαγής, ειδικά επειδή σας αρέσει ιδιαίτερα να σχεδιάζετε τα βήματά σας, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε από τον εαυτό σας και τους άλλους. Ωστόσο, οι μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής δεν μπορούν πάντα να σχεδιαστούν. Δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε την κατάσταση που βιώνετε αυτή τη στιγμή στον γάμο ή στη σχέση σας, όμως μην κλείνετε τα μάτια. Αντιμετωπίστε την κατάσταση, ακόμη κι αν κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πως θα είναι θετικό το αποτέλεσμα. Μερικές φορές ακόμη κι όταν θέλουμε κάτι να λειτουργήσει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό θα γίνει. Εάν κάτι ή κάποιος δεν προορίζεται να είναι μέρος του ταξιδιού μας, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να το σώσουμε. Προσπαθήστε να δείτε από πού προέρχονται τα προβλήματα. Επανεξετάστε τα θέματα και πιστέψτε πως όλα δεν συμβαίνουν σε εσάς αλά για εσάς. Στη συνέχεια, δείτε τι μπορείτε να ελέγξετε και αφήστε όσα δεν είναι στο χέρι σας.

Διαβάστε Επίσης  Τα ζώδια σε περίοδο εργένικης ζωής

 

Ταύρος (20/4-20/5)

Καθώς μεγαλώνετε βλέπετε πώς τα δεδομένα στη ζωή αλλάζουν. Αυτό που σας ενοχλεί συχνά είναι όταν ξαφνικά τα πράγματα ή ακόμη και οι άνθρωποι που αγαπήσατε δεν έχουν πλέον απήχηση ή δεν λάμπουν στα μάτια σας όπως παλιά. Σκεφτείτε πως αυτή είναι και η ουσία της εξέλιξης. Πάντα υπάρχει ένα τίμημα που καλούμαστε να πληρώσουμε για να γίνουμε καλύτεροι ή για να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε. Από τη μία πλευρά, νιώθετε καλά για αυτό που έχετε πετύχει, αλλά από την άλλη πενθείτε για το γεγονός ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει τόσο πολύ ώστε δεν υπάρχει επιστροφή. Προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και σκεφτείτε για ποιο πράγμα είστε περισσότερο ευγνώμονες στη ζωή σας. Όσο δύσκολο κι αν είναι, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένοι άνθρωποι ή ακόμα και καταστάσεις δεν μπορούν να παραμείνουν ίδιες. Καλώς ή κακώς έχετε αλλάξει κι εσείς. Δημιουργείστε χώρο για να εισέλθουν νέα πράγματα στη ζωή σας.

Διαβάστε Επίσης  Μηνιαίες προβλέψεις από 23/08 έως 23/09 - Ο μήνας της Παρθένου

 

Δίδυμοι (21/5 – 20/6)

Αυτή τη στιγμή πολλά ζώδια του αέρα δέχονται πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση. Με τον Χείρωνα και τους κόμβους της Σελήνης να χτυπούν το ζώδιό σας, τα πράγματα είναι κάθε άλλο παρά ήσυχα. Έρχεται μια σειρά εκλείψεων στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι αναμένονται μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Τον τελευταίο καιρό πιθανότατα να αισθάνεστε πως αντιμετωπίζετε τη μία πρόκληση μετά την άλλη χωρίς να βλέπετε κάποιο τέλος. Υπάρχει ένα, ακόμα κι αν δεν φαίνεται. Απλώς πρέπει να συνεχίσετε έτσι, ώστε να καταφέρετε να το φτάσετε. Προσπαθήσετε να κατανοήστε τα μαθήματα που σας διδάσκει τώρα η ζωή. Αποφύγετε να σκεφτείτε ότι μπορείτε να διατηρήσετε τα πάντα ίδια στη ζωή σας, γιατί σύντομα θα χρειαστεί να αναδιαμορφώσετε πλήρως ολόκληρη την καθημερινότητά σας. Σας αρέσει η αλλαγή, αλλά συνήθως μόνο όταν συμβαίνει υπό τους δικούς σας όρους. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Μπορεί να μην μπορείτε να προγραμματίσετε πώς θα πάνε τα πράγματα από εδώ και πέρα, αλλά φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *