«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη», είπε η Έφη στο δικαστήριο – «Θα πεις την αλήθεια τώρα;», της απάντησε η Ιωάννα

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη», είπε η Έφη στο δικαστήριο – «Θα πεις την αλήθεια τώρα;», της απάντησε η Ιωάννα«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη», είπε η Έφη στο δικαστήριο – «Θα πεις την αλήθεια τώρα;», της απάντησε η Ιωάννα

«Ζητώ συγγνώμη και από την οικογένειά μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου», είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη – «Θα πεις την αλήθεια τώρα;» είπε νωρίτερα η Ιωάννα στην Έφη Κακαράντζουλα

Γραπτό αίτημα στο δικαστήριο λίγο πριν έναρξη της απολογίας της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι, υπέβαλε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο συνήγορος ζήτησε τη μετατροπή της κατηγορίας που αντιμετωπίζει η 36χρονη από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκουπούμενη σωματική βλάβη. Μάλιστα, εν όψει της απολογίας της κατηγορούμενης ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κατηγορούμενη θα είναι απολύτως ελεύθερη από κάθε παράγοντα της δίκης για να απαντήσει ελεύθερα και να τηρηθεί πλήρως η δικονομία».

Την ώρα που το δικαστήριο βρισκόταν σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασιστεί το θέμα της κλήτευσης των μαρτύρων που ζήτησε η πολιτική αγωγή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;»

Διαβάστε Επίσης  Απίστευτο σκηνικό στην Λάρισα που «ψήνεται»: Θερμόμετρο έδειξε 56 βαθμούς

Οι φρουροί αμέσως μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλο χώρο για την αποτροπή εντάσεων.

Έφη Κακαράντζουλα: Η άφιξη της στο δικαστήριο

 

Η άφιξη της Ιωάννας στο δικαστήριο

Με την έναρξη της απολογίας της η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα ζήτησε συγγνώμη από την Ιωάννα. Είπε χαρακτηριστικά: «Τη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και από την οικογένειά της, αλλά και από την οικογένειά μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου».

Στο σημείο αυτό ο αδελφός του θύματος ακούστηκε να λέει από το ακροατήριο «νιαου».
Εν τω μεταξύ, ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απόρριψη του αιτήματος της πολιτικής αγωγής για την κλήση δυο μαρτύρων που φέρονται να είχαν επικοινωνία με την κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα πριν και μετά την επίθεση. Στη σχετική τοποθέτησή του στο δικαστήριο ο εισαγγελέας ανέφερε: «Τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης είναι αποδεδειγμένα.

Διαβάστε Επίσης  Κοροναϊός – «Γεννηματάς» σε Παγώνη για τις νύχτες του Αγίου Βαρθολομαίου – «Δεν πήραμε ράντζα από το Σωτηρία»

Αυτό που το δικαστήριο διερευνά είναι η απόδοση του ορθού νομικού χαρακτηρισμού. Εξ αυτού του λόγου δεν χρειάζεται να έρθουν οι μάρτυρες να πουν για τα πραγματικά περιστατικά. Αν προσέρχονταν, δεν υπήρχε περίπτωση να καταθέσουν εις βάρος τους. Αυτοενοχοποίηση δεν έχει υπάρξει ποτέ. Σκεφτείτε αν έχουν βοηθήσει την κατηγορούμενη, να έρθουν εδώ και να το παραδεχθούν. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Τρίτον αν κληθούν ως μάρτυρες και καταθέσουν και ύστερα το δικαστήριο μας στείλει την υπόθεση στην εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα δημιουργεί απόλυτη ακυρότητα.

Το ορθό είναι αν θεωρήσει το δικαστήριο ότι υπάρχουν στοιχεία συνδρομής στην επίθεση, να διαβιβάσει στην εισαγγελία».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *