Σασμός εξελίξεις: Αργυρώ και Αστέρης χωρίζουν, η Στέλλα χάνει το μωρό

Σασμός εξελίξεις: Αργυρώ και Αστέρης χωρίζουν, η Στέλλα χάνει το μωρόΣασμός εξελίξεις: Αργυρώ και Αστέρης χωρίζουν, η Στέλλα χάνει το μωρό

Η Καλλιόπη πιέζει τη Στέλλα να της πει για την καινούρια κοπέλα στη ζωή του Αστέρη. Η Αργυρώ αποκαλύπτει στη Μαρίνα τη σχέση της με τον Αστέρη και εκείνη σπεύδει να πει στον Σταματάκη να μείνει μακριά της. Παράλληλα, ο Μανόλης στέλνει τελικά ένα ανώνυμο γράμμα στην αστυνομία στο οποίο κατονομάζει τον Μαθιό ως τον δολοφόνο του Στεφανή. Αστέρης και Αργυρώ χωρίζουν, όμως πονάνε τόσο πολύ μέσα τους, που αποφασίζουν να μην αφήσουν τις οικογένειές τους να αποφασίσουν γι’ αυτούς. Ένα ατύχημα κάνει τη Στέλλα να χάσει το μωρό της, όμως τα δύσκολα για εκείνη φαίνεται να σταματούν εδώ… Την ίδια στιγμή, ένας νεαρός άντρας καταφθάνει στο χωριό. Είναι ο Άγγελος και, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, μέχρι να μάθει τα πάντα για τους συγχωριανούς του, δεν αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα.

Η Καλλιόπη πιέζει τη Στέλλα

Η Καλλιόπη πιέζει τη Στέλλα να της αποκαλύψει Ποια είναι η ερωμένη του Αστέρη, με τον ίδιο και την Αργυρώ να είναι σε αναμμένα κάρβουνα, Ο Πέτρος συναντά επιτέλους τη Σεμίνα και ένα καυτό ερωτικό παιχνίδι ξεκινά μεταξύ τους. Ο Μανόλης με τον Νικηφόρο ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Ηράκλειο, ώστε να ξεκινήσουν τις σπουδές τους και να αλλάξουν μια για πάντα τη ζωή τους. Ο Μανόλης αγωνιά για το αποτέλεσμα της παράδοσης του φακέλου στην αστυνομία, ενώ ο Αστέρης ζητάει από τη Στέλλα να τον βοηθήσει. Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται ότι παίρνουν άσχημη τροπή. Η Αργυρώ αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό της και η σχέση των δύο νέων φαίνεται να μπαίνει σε δρόμο χωρίς επιστροφή, τη στιγμή που ένα αστυνομικό μπλόκο απειλεί να θέσει τη ζωή του Μαθιού σε κίνδυνο…

Ο έρωτάς τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Ο Μαθιός γλιτώνει τη σύλληψη από την αστυνομία, καθώς χάνεται το σημείωμα του Μανόλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο, και έτσι φτάνει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα είναι φανερά εκνευρισμένη από αυτό που της είπε η Αργυρώ και δεν ακούει κουβέντα. Ζητά από τον Αστέρη να μείνει μακριά από την κόρη της, θυμίζοντας σε εκείνον το κακό που τους έχει κάνει η οικογένειά του και στην Αργυρώ τον όρκο της.

Ούτε η γιαγιά Ειρήνη ούτε η Άσπα μπορούν να παρηγορήσουν την Αργυρώ, ενώ η προσπάθεια του παπα-Μιχάλη να δώσει κουράγιο στον Αστέρη πέφτει στο κενό. Ο Διονύσης παρασύρει ολοένα και πιο βαθιά τον Κώστα στο κύκλωμα αρχαιοκάπηλίας, ενώ ο Πέτρος και η Σεμίνα συναντιούνται και πάλι. Παρά τις προσπάθειες του Πέτρου, όμως, η Σεμίνα δεν του υπόσχεται ότι θα τον ξαναδεί. Αργότερα η Σεμίνα ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στα πράγματα του Διονύση.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα Spoiler: Ο Πετρούνης επιστρέφει από τον τάφο και…

Ο Μαθιός επιστρέφει στο χωριό, έτοιμος να ζήσει λίγες κρυφές στιγμές ευτυχίας με τη Βασιλική. Καθώς φιλιούνται παθιασμένα, όμως, η Καλλιόπη φτάνει έξω από το σπίτι και ο έρωτάς τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί!

Η Καλλιόπη κοντά στο να ανακαλύψει τη σχέση του Μαθιού

Η Καλλιόπη βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική. Ο Διονύσης προχωρά στην παράδοση των αρχαίων, έχοντας μπλέξει για άλλη μια φορά τον Κώστα, αλλά η αστυνομία είναι σε επαγρύπνηση. Ο Πέτρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σεμίνα για μια ακόμα φορά, καλώντας τη στο μαγαζί όπου θα παίξει μουσική. Νικηφόρος και Μανόλης επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν ότι n αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή. Τον Νικηφόρο όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Τζένη του ανακοινώνει το ενδεχόμενο να φύγει για πάντα στον Καναδά, κοντά στους γονείς της. Ο νεαρός φοβάται για την τελική της απόφαση.

Τραγική κατάληξη για τη Στέλλα που χάνει το μωρό…

Τόσο ο Αστέρης όσο και η Αργυρώ προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες για τη βεντέτα που έγινε η αιτία να χωρίσουν. Τι ήταν δηλαδή εκείνο που όπλισε το χέρι του πατέρα του Αστέρη και σκότωσε τον πατέρα της Αργυρώς. Κανείς όμως δεν ανοίγει το στόμα του… Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Στο μεταξύ, η Στέλλα είναι πολύ χαρούμενη, γιατί η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και συγκινείται όταν μαθαίνει το φύλο του μωρού. Μόνο που η μοίρα παίζει το δικό της παιχνίδι… Ένα ατύχημα θα θέσει σε κίνδυνο την ίδια και το παιδί. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η Στέλλα τελικά χάνει το μωρό και νιώθει τον κόσμο γύρω της να καταρρέει.

Μοιραίο λάθος

Η Αργυρώ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών. Η έρευνά της όμως θα την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια… Μια τρομακτική αποκάλυψη θα φέρει αντιμέτωπο τον Μανόλη με τον Νικηφόρο. Χωρίς καν να το καταλάβει, ο Νικηφόρος οδηγείται σε ένα μοιραίο λάθος, με ολέθριες συνέπειες… Ταυτόχρονα, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα με τον πιο τραγικό τρόπο. Η άφιξή του στην Κρήτη αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαμμένα… Πρόκειται για τον Άγγελο Σωτηρόπουλο, τον νέο αγροτικό γιατρό του χωριού,

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Απαγωγή σοκ – Ποιος αρπάζει Φίλιππο και Βασιλική;

Νέος έρωτας για τη Στέλλα

Μόνη, πληγωμένη από τη διάλυση ενός αρραβώνα, συντετριμμένη από την απώλεια ενός μωρού, δίχως θετικές σκέψεις για το μέλλον… Σε αυτή τη φάση βρίσκεται η Στέλλα. Όπως όμως συμβαίνει στη ζωή, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν σε μόλις μία στιγμή. Ο Άγγελος Σοσηρόπουλος (Θανάσης Πατριαρχέας) είναι ο καινούριος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα καταφέρνει να κατακτήσει την εμπιστοσύνη όλων, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός. Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει την τοπική κοινωνία, καθώς το άγνωστο παρελθόν του είναι βαρύ σαν ιστορία!

Σιγά σιγά ο γιατρός αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής των ανθρώπων γύρω του. Καλά κρυμμένα μυστικά, πάθη και… σκελετοί βγαίνουν από το σεντούκι και αναστατώνουν όλες τις οικογένειες. Ο έρωτας όμως θα του κλείσει πονηρά το μάτι όταν θα γνωρίσει τη Στέλλα, την οποία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Είναι άραγε έτοιμοι οι δυο τους να αφήσουν το παρελθόν τους πίσω και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους; Και αν ναι, με τι κόστος;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…

Η Ντίνα είναι ερωτευμένη εδώ και χρόνια με τον προϊστάμενό της, τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, όμως εκείνος δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα παρά μόνο για τη Μαρίνα Βρουλάκη. Ενώ βλέπει πως ο Αντώνης φεύγει από Κοντά της, δεν θα μάθει ακόμα ποια πραγματικά είναι η αντίζηλός της. Για να πνίξει τη στενοχώρια της, θα αφήσει για λίγο στην άκρη τα ερωτικά της και θα ριχτεί με όλη της την ενέργεια στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή. Είναι ένα από τα πρόσωπα της σειράς που θα βοηθήσουν να βρεθεί ο δολοφόνος. που θα βοηθή • Από την άλλη πλευρά, η Μαρίνα θέλει πολύ να είναι με τον Αντώνη, όμως τα κοινωνικά «πρέπει» και «μη» την κρατούν μακριά του.

Στο τέλος όμως η Μαρίνα θα πειστεί να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο και να τα αφήσει όλα πίσω της! Μπορείς να τα βάλεις άραγε με την αγάπη; Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα περάσουν τα πάνδεινα μέχρι να καταφέρουν να πείσουν τις οικογένειές τους ότι επιτέλους πρέπει να επέλθει σασμός και στο τέλος ο έρωτας να νικήσει τη βεντέτα και το μίσος. • Ο Πέτρος κρατάει επαφές με τη Θοδώρα επειδή έχει βιώσει την αληθινή αγάπη μαζί της. Τώρα όμως που γνωρίζει τη Σεμίνα, βάζει την πρώην του στο περιθώριο. Μόλις η Θοδώρα μάθει για την καινούρια σχέση του Πετρή, θα γίνει έξαλλη, όμως αρχικά δεν θα ξεσπάσει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *