Ο «Μπάλλος» χτυπάει την Αττική

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Ο «Μπάλλος» χτυπάει την ΑττικήΟ «Μπάλλος» χτυπάει την Αττική

Άρχισε από αργά το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος» με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας. Καταιγίδες σημειώνονται από το πρωί της Πέμπτης τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στην Ανατολική Αττική.

Σε πολλές περιοχές της Αττικής σημειώνονται ισχυρές βροχοπτώσεις που συνοδεύονται από αστραπές και βροντές ενώ έχουν αρχίσει και πλημμυρίζουν δρόμοι.

Διαβάστε Επίσης  Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις 2018

Η κίνηση των οχημάτων σε πολλούς δρόμους, και ειδικά στον Κηφισό, γίνεται με τεράστια προβλήματα.

Ειδικότερα, η κίνηση είναι αυξημένη αυτή την ώρα στην είσοδο και την έξοδο της Αθηνών -Κορίνθου, στην Αθηνών -Λαμίας από Αθηνών έως κόμβο Καλυφτάκη και από κόμβο Καλυφτάκη έως Αθηνών, στην Πέτρου Ράλλη, τη Μεσογείων, την Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, την κάθοδο της Κηφισίας, την Βασιλίσσης Σοφίας, την Βασιλέως Κωνσταντίνου, και στην άνοδο της Συγγρού.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Καλοκαίρι τέλος - Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σήμερα

Σε ισχύ βρίσκεται και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε ήδη από την Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σε κάθε περίπτωση το επόμενο 48ωρο θα είναι πολύ δύσκολο, με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται επί ποδός για την αντιμετώπιση των όποιων δυσκολιών προκύψουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση