Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδια : Επεισόδιο 4

Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδιο . Περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων 4. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του mega. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Κομάντα και δράκοι 17 -10 -21 επεισόδιο 4

Το χάρισμα του Γιώργου θα διχάσει την ομάδα των Κομάντων. Η Λουλού και ο Σήφης αρχίζουν να τον φοβούνται και δεν τον θέλουν την ομάδα. Εκείνη όμως θα πει την τελευταία λέξη αφού θα πάρει την θέση του αρχηγού . Ο Βασίλης εξοργίζεται μόλις μαθαίνει πως τα παιδιά πήγαν ξανά στο Άσραμ. Οι εντάσεις όμως αναμεσά στους χωριανούς τον απορροφούν και έτσι δεν μπορεί να επέμβει άμεσα.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ένα σκουλαρίκι αποκαλύπτει τον δολοφόνο

Πολύ γρήγορα θα ανακαλύψει πως η κόντρα ανάμεσα στις δυο οικογένειες του χωριού, των Δρακάκηδων και των Καζάκηδων κρατάει από πολύ παλιά και έτσι το χωριό διχάζεται στα δυο . Ο Νεκτάριος από την άλλη πηγαίνει με την Ναυσικά για σκοποβολή. Η ‘Ιρις θα χαθεί μέσα στη σπηλιά του βουνού ψάχνοντας τον Μπάμπα Μπομπ και θα βρεθεί μπροστά σε ενα αόρατο τέρας .

Δείτε επίσης : Σασμός spoiler: O Μαθιός εξομολογείται τον φόνο του Στεφανή
Οι Δράκοι επιστρατεύουν τις δυνάμεις του Ντόντου για να ληστέψουν ένα κειμήλιο. Ενα τουφέκι από την Ελληνική Επανάσταση. Παρόλα αυτά ο Δρακο-Μιχάλης δεν έχει αποκαλύψει όλα τα χαρτιά του :Θα απαγάγει λοιπόν την ιδιοκτήτριά του όπλου, Μαριάννα Καλογρίδη. Τα Κομάντα γυρνούν στην παράγκα της Βενετίας και εκεί θα ανακαλύψουν κάτι ανατριχιαστικό στο νεκροταφείο του Άη-Γιώργη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τί φοβάται η Φανή;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *