Η γη της ελιάς. Έγκλημα, ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη του Ιπποκράτη!

Η γη της ελιάς. Έγκλημα, ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη του Ιπποκράτη!Η γη της ελιάς. Έγκλημα, ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη του Ιπποκράτη!

Η Αθηνά μπορεί να βολεύτηκε με τη διαθήκη του Ιπποκράτη αφού της αφήνει τη μισή του περιουσία, αλλά ορίζεται ότι δεν έχει Παραποιήσει αυτή τη διαθήκη. Κι αν δεν το έχει κάνει αυτή, τότε ποιος είχε όφελος να μην πάρει η Μυρτάλη τίποτα: Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, πολλά είναι αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν τα οποία θα έρθουν στην επιφάνεια και άνθρωποι υπεράνω υποψίας θα αποδειχθούν ότι έχουν ανάμειξη σ’ αυτό το… έγκλημα! Το περιοδικό Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ…

Η αδικία της διαθήκης κατά της Μυρτάλης

O Μάνος με τον Ισίδωρο και την Ιουλία προσπαθούν να μεθοδεύσουν ένα σχέδιο για να αποκαταστήσουν την αδικία της διαθήκης κατά της Μυρτάλης. Πιο ένθερμη σ’ αυτό είναι η Ιουλία, ενώ ο Ισίδωρος προτείνει: «Ας μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις. Καλύτερα να περιμένουμε να δούμε τι περιέχει και η θυρίδα».

Η γη της ελιάς. Έγκλημα, ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη του Ιπποκράτη!

Λίγο αργότερα ο Ισίδωρος με την Ιουλία ανοίγουν τη θυρίδα και βρίσκουν μέσα έναν περίεργο χάρτη, που δεν ξέρουν τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει. Την ίδια στιγμή η Αθηνά μιλάει με τη μητέρα της και της λέει τι έχει συμβεί με τη Μυρτάλη, για το δικαστήριο, για το άνοιγμα του χειρογράφου και ότι η ίδια δεν έχει ιδέα: «Μητέρα, σου λέω την αλήθεια. Δεν έχω καμία σχέση με την αποκλήρωση της Μυρτάλης. Ούτε το ήθελα να συμβεί αυτό. Οσο κι αν βγήκα ωφελημένη, δεν θα έκανα κάτι τέτοιο ποτέ», τη διαβεβαιώνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης συναντά επιτέλους την Αργυρώ

Η Μαρία σκέφτε ται και αμέσως βάζει σε μεγάλο προβληματισμό την Αθηνά, καθώς υποστηρίζει: «Ακουσέ με. Είμαι σίγουρη πως η διαθήκη του Ιπποκράτη έχει “μαγειρευτεί από κάποιον», της λέει.

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος πιέζει την Αθηνά να του πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά, για μια ακόμα φορά. Στη συνέχεια, η Ιουλία προτρέπει τον Μάνο και τον Ισίδωρο να κάνουν εκείνοι την υπέρβαση: «Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, γιατί δεν παραχωρείτε ένα ποσοστό από το δικό σας στη Μυρτάλη;», τους προτείνει, αλλά και οι δύο είναι αρνητικοί με περισσότερο τον Ισίδωρο: «Τι είναι αυτά που λες, Ιουλία; Το θέμα είναι να τα πάρουμε από την Αθηνά και όχι από εμάς», της εξηγεί και η Ιουλία τον κοιτάζει περίεργα, Ολα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Ισίδωρος κάτι κρύβει.

Στο παρελθόν ο Ιπποκράτης είχε πει στη Μυρτάλη να προσέχει και να μην έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν, ενώ λίγο πριν πεθάνει είχε ζητήσει μόνο από την Ιουλία να προσέχει τη Μυρτάλη σαν παιδί της και από τον Μάνο να την έχει σαν αδελφή του. Αν λοιπόν δεν έχει βάλει το χέρι του ο Κωνσταντίνος και σε αυτό, προκειμένου να γυρίσει η περιουσία του Ιπποκράτη σ’ αυτόν μέσω της Αθηνάς, την οποία έχει συνεχώς από κοντά, ο Ισίδωρος είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για την παραποίηση της διαθήκης.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Αλέξη για τα φάρμακα

Και τέλος ένα ακόμα γεγονός θα μας δείξει ότι η Αθηνά είναι στο πλευρό της Μυρτάλης. Οταν κάποια στιγμή συναντηθεί η Αθηνά με την οικογένεια Βρεττάκου για τη μοιρασιά των κοσμημάτων της θυρίδας, προς έκπληξη όλων, παραχωρεί όλα τα κοσμήματα στη Μυρτάλη.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ

Η Βασιλική και ο Φίλιππος βρίσκουν δικαιολογίες και πηγαίνουν στην Καλαμάτα για να περάσουν μια νύχτα πάθους μακριά απ’ όλους και όλα. Η Αναστασία όμως βλέπει τον Φίλιππο και τη Βασιλική σε κρυφό ραντεβού και προειδοποιεί την Αννα: «Πες στη Βασιλική να προσέχει, αν τους πάρουν χαμπάρι η Χάιδω και η Αρετή, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις οικογένειες», της λέει. Η Αννα αμέσως μιλάει στη Βασιλική, η οποία τρομοκρατείται και πιέζει τον Φίλιππο να μιλήσουν στους δικούς τους πριν το μάθουν από αλλού.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *