Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πέτρος, Λενιώ Και Άγγελος Ιδρύουν Μια Αντιστασιακή Ομάδα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πέτρος, Λενιώ Και Άγγελος Ιδρύουν Μια Αντιστασιακή ΟμάδαΆγριες Μέλισσες Spoiler: Πέτρος, Λενιώ Και Άγγελος Ιδρύουν Μια Αντιστασιακή Ομάδα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Άγγελος, ο Πέτρος και η Ελένη θα συμμαχήσουν στα επόμενα επεισόδια, ιδρύοντας μία πολύ μικρή ομάδα, στις Άγριες Μέλισσες. Ένα γράμμα του Λάμπρου θα φτάσει από τη Λέρο, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Πέτρος, Λενιώ και Άγγελος ιδρύουν μια αντιστασιακή ομάδα

Έχοντας κρατήσει για πολύ καιρό το στόμα του κλειστό, ο Λάμπρος θα ξεσπάσει, γράφοντας όλη την πικρή αλήθεια σε ένα γράμμα. Αυτό έχει στόχο να το στείλει κρυφά στην Ελένη, περιγράφοντας την σκληρή αλήθεια.

Ο Ντούνιας και οι άντρες του σκότωσαν με τα ίδια τους τα χέρια τον Ορφανίδη και τους συντρόφους του. Τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ και άφησαν τις αρχές να τους αναζητούν ακόμη. Η αλήθεια αυτή έρχεται στο φως και προκαλεί τρόμο.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 22 έως 26/1

Η Λενιώ διαβάζει το γράμμα και καταρρέει. Η ανατριχιαστική αυτή αποκάλυψη, φέρνει στην επιφάνεια πολλά. Τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τον Ντούνια είναι ισχυρά και επίφοβα. Πρέπει να δράσουν άμεσα.

 

Η Ελένη πιστεύει πως τη λύση στις Άγριες Μέλισσες θα φέρουν ο Άγγελος και ο Πέτρος. Η πρωταγωνίστρια τους συναντά και τους αναφέρει όλα όσα της έγραψε ο αγαπημένος της στο γράμμα αυτό.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Αννα και Κυπριανή είναι το ίδιο πρόσωπο;

Ο Πέτρος φρικάρει. Ο αδελφός του είναι νεκρός, από τα χέρια του Ντούνια. Αμέσως, ξεκινούν οι συζητήσεις για την ίδρυση μίας πολύ μικρής αντιστασιακής ομάδας. Στόχος τους είναι να σώσουν τον Λάμπρο, βγάζοντας την αλήθεια στο φως.

Ο Ντούνιας θα θεωρηθεί φονιάς και θα καταδικαστεί. Αυτό, όμως, πρέπει να αποδειχθεί με στοιχεία, γεγονός που είναι δύσκολο. Ο Πέτρος μάχεται να λυτρώσει τον άδικο χαμό του αδελφού του.

Στο μεταξύ, η Ασημίνα και η Δρόσω πηγαίνουν στο καφενείο και με άκρα μυστικότητα, μεταφέρουν όλα όσα έγραψε στο γράμμα του ο Λάμπρος. Οι κάτοικοι του Διαφανίου σοκάρονται.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *