Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 26 , 27 , 28 , 29 , 30

Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 26 , 27 , 28 , 29 , 30Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 26 , 27 , 28 , 29 , 30

 

Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων26 , 27 , 28 , 29 , 30 . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά του MEGA.

Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 26 , 27 , 28 , 29 , 30

 

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 26: 18/10/21

Στο Επεισόδιο 26 Η Σοφία φοβάται για τον Ορέστη, που συνεχίζει να μη δίνει σημεία ζωής, η Έλλη προσπαθεί να την ησυχάσει. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να καταθέσει ότι ήταν μαζί της, το βράδυ της έκρηξης. Το άλλοθι της Φανής δημοσιοποιείται και οι ζωές όλων αναστατώνονται . Ο Λευτέρης και η Στέλλα αναζητούν τον Ορέστη, πηγαίνουν στο οινοποιείο του Ντάλα και τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 27 : 19/10/21

Στο επεισόδιο 27 Ο Μάνος συλλαμβάνεται σαν ύποπτος για την εξαφάνιση του Ορέστη. Ο Λευτέρης και η Στέλλα θα τον ανακρίνουν έτσι ώστε να μάθουν τον λόγο που βρέθηκαν πάνω του τα ματωμένα ρούχα και η ταυτότητα του Ορέστη. Η Λιάνα μόλις μάθει για τη σύλληψη του Μάνου θα τρέξει κοντά του για να τον στηρίξει . Ο Κωστής προσπαθεί να αποφύγει την Κορίνα για τις ψευδείς κατηγορίες της εναντία στην Φανή. Ο Πασχάλης πηγαίνει να καταθέσει για την υπόθεση του Ορέστη. Η Σοφία εξηγεί στα παιδιά της ότι είναι θλιμμένη για την εξαφάνιση του Ορέστη.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 61

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 28: 20/10/21

Στο επεισόδιο 28 Η Σοφία είναι ράκος από τον χαμό του Ορέστη αλλά Νικηφόρος είναι δίπλα της για να την βοηθήσει. Η Έλλη θα προσπαθήσει να πλησιάσει τον Κωστή για να του πει ότι είναι η μητέρα του αλλά φοβάται ότι κάτι τέτοιο θα τον πληγώσει. Ο Πασχάλης από την άλλη θα μοιραστεί ένα μυστικό με την Φανή σχετικά με την πατρότητα του Κωστή. Ο Λευτέρης είναι απογοητευμένος με τον γάμο του γιατί δεν βρίσκει τρόπο να έρθει κοντά στην Κατερίνα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Θα είναι μαζί στο τέλος Ελισάβετ και Πέτρος;

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο29 : 21/10/21

Στο επεισόδιο 29 Ο Λευτέρης δεν βρίσκει τον τρόπο να συμπεριφερθεί στην Έλλη. Και οι δυο τους προσπαθούν να ελέγξουν την έλξη που αισθάνονται ο ένας για τον άλλο . Η Κορίνα θα παρακαλέσει τον Πασχάλη να φύγουν πριν ανακαλύψει η Αστυνομία τι έχει κάνει. Ο Λεωνίδας φοβάται για την Σοφία και μιλάει στην Αλεξάνδρα για να τους βοηθήσει. Η Φανή επισκέπτεται τον Νικηφόρο και του λέει ότι της έχει λείψει

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 30: 22/10/21

Στο επεισόδιο 30 Η Κορίνα απελπισμένη θα κάνει μια απερισκεψία πράξη αλλά θα την αποτρέψει ο Μένιος. Ο Πασχάλης με τον Κωστή φεύγουν εκτός της πόλης και δεν ειδοποιούν κανέναν. Η είδηση αυτή θα προκαλέσει αναστάτωση και έτσι ο Μένιος θα καταθέσει εναντίον του γιου του. Ο Νικηφόρος θέλει να εξηγήσει στην Σοφία ότι προέκυψε η σχέση του με την Φανή και θα της ζητήσει κατανόηση .

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *