Σασμός: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού; Η απάντηση του Γιώργου Αμούτζα

Σασμός: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού; Η απάντηση του Γιώργου ΑμούτζαΣασμός: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού; Η απάντηση του Γιώργου Αμούτζα

Ο «Σασμός» έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα του κοινού και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν τι θα γίνει στις ζωές των Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος βρέθηκε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Μάκη Πουνέντη «Mak Attack», στον σταθμό Λάμψη.

Εκεί ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός για τις υποκριτικές του ικανότητες μίλησε για όλα και έκανε μερικές αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Αμούτζας αναφέρθηκε στην σχέση του με την Τζένη, στον ρόλο του, αλλά και στον Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 3ου κύκλου 66-67-68-69-70-71-72-73-74-75

«Ο Νικηφόρος θυμίζει τραγικό ήρωα. Του συμβαίνουν πολλά, έχει να περάσει πολλά ακόμα, δεν τα μαθαίνει, δεν τα ξέρει, δεν μπορεί να τα φανταστεί, να τα επεξεργαστεί.

Είμαι τυχερός που μου παρουσιάστηκε αυτή η συγκυρία. Αυτό που συμβαίνει με τον Σασμό δεν το περίμενα!» υπογραμμίζει. Ο Νικηφόρος είναι από τους χαρακτήρες που έχουν αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές και το… «απολαμβάνω. Είναι 18χρονος στη σειρά και θα μεγαλώσει, θα υπάρχει εξέλιξη. Ο ρόλος διαρκεί έως το τέλος της σειράς», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια σε ερώτηση του Μάκη Πουνέντη για τα spoiler που κυκλοφορούν ότι ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου, ο Γιώργος Αμούτζας απάντησε:

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Όλγα πετάει τον Αποστόλη έξω από το σπίτι και την περιουσία

«Είναι αληθινή η σχέση του Μαθιού με τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός τα αισθάνεται όλα αυτά που κάνει για τον Νικηφόρο. Τον στηρίζει, είναι δίπλα του. Στην κόντρα με τον Αγη, στο θάνατο του πατέρα του πατέρα του… Η σχέση τους εξελίσσεται στο μέλλον… Έχουν να γίνουν ακόμη πολλά…. Δεν γνωρίζουμε ένα ο Μαθιός είναι ο πατέρας του Νικηφόρου, ούτε εμείς. Κάποια στιγμή, στο βιβλίο, ο Νικηφόρος θα φτάσει να κάνει την ερώτηση στο Μαθιό, αλλά δεν θα πάρει απάντηση…».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *