Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κινητό Παγίδα Στον Δημήτρη Απο Τον Κωνσταντίνο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κινητό Παγίδα Στον Δημήτρη Απο Τον ΚωνσταντίνοΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Κινητό Παγίδα Στον Δημήτρη Απο Τον Κωνσταντίνο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημήτρης και ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα της συνεργασίας τους, στην γη της ελιάς. Ο Δημήτρης, έκπληκτος, παρατηρεί τον συμβολαιογράφο και φίλο της Αθηνάς να δίνει ρεσιτάλ στην απάτη.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κινητό παγίδα στον Δημήτρη απο τον Κωνσταντίνο

Ο Κωνσταντίνος τον προσλαμβάνει σαν βοηθό του, με τον Δημήτρη να δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. Φυσικά, δεν περιμένει ούτε ο ίδιος αυτό που θα ακολουθήσει. Οι βρώμικες δουλειές του ξεκινούν.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η ομολογία του καθηγητή για την Μυρτώ σοκάρει

Οι όροι που θέτει ο Κωνσταντίνος, είναι οι εξής: Δεν πειράζει ξανά την Μυρτάλη και ξεμπερδεύει από τα λάδια των Βρεττάκων. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να πάνε μπροστά τα επικίνδυνα σχέδιά τους.

Ο Δημήτρης δέχεται να αφήσει ήσυχη την Μυρτάλη, αλλά και τους Βρεττάκους. Η συνεργασία του με τον συμβολαιογράφο φαίνεται πιο κερδοφόρα και πολλά υποσχόμενη μελλοντικά.

Ο Κωνσταντίνος του ξεκαθαρίζει πως οι δυο τους δεν πρέπει να δείξουν πως συνεργάζονται. Οι επισκέψεις του στο γραφείο του πρέπει να αραιώσουν, εκτός αν υπάρχει έκτακτη ανάγκη. Μάλιστα, ο Δημήτρης θα πρέπει να σταματήσει και τις επισκέψεις του στο στριπτιτζάδικο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Έτσι θα γνωρίσει η Αργυρώ τον νέο της έρωτα

Ο επικεφαλής της δουλειάς αυτής, δίνει στον πρωταγωνιστεί ένα πολύ σημαντικό κινητό. Του τονίζει πως από αυτό θα επικοινωνούν από εδώ και στο εξής. Ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης δίνουν τα χέρια στην γη της ελιάς, με τον εφιάλτη να ξεκινάει.

Ένα τηλεφώνημα του Κωνσταντίνου σημαίνει πολλά. Το κινητό που έδωσε στον Δημήτρη, είναι στην ίδια γραμμή με εκείνο της Σωτηρίας. Πριν, φυσικά, η ηρωίδα αυτή μας αποχαιρετήσει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *