Βασίλης Μπισμπίκης: Η αγωγή διαζυγίου της πρώην συζύγου του μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Βανδή

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αγωγή διαζυγίου της πρώην συζύγου του μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη ΒανδήΒασίλης Μπισμπίκης: Η αγωγή διαζυγίου της πρώην συζύγου του μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σοουμπίζ, με τη σύζυγο του ηθοποιού να καταθέτει αγωγή διαζυγίου, καθώς αν και είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους, παρέμεναν ακόμη παντρεμένοι τυπικά.

Το ζευγάρι που είναι μαζί 15 ολόκληρα χρόνια και έχει αποκτήσει έναν γιο, ο ο οποίος αποτελεί και την απόλυτη προτεραιότητά του, έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, με τις φήμες να κάνουν λόγο για άψογες σχέσεις μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης  Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πατέρα που δεν εφάρμοζε τα μέτρα κορωνοϊού

Τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για κρίση στον γάμο τους, τον περασμένο Απρίλιο, φαίνεται πως επαληθεύτηκαν, με τον ηθοποιό να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Αν και ο Βασίλης Μπισμπίκης κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο παρελθόν είχε υπογραμμίσει για την σύζυγό του ότι ήταν εκείνη που τον άλλαξε.

“Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιχνίδι, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη”, είχε επισημάνει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης  Ανοίγουν λογαριασμοί και θυρίδες πολιτικών προσώπων για την υπόθεση Novartis

Αναφερόμενος στην απόφασή του να παντρευτεί, αν και αντισυμβατικός, ο Βασίλης Μπισμπίκης σημείωσε “μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται.”

Πρότυπο συζύγου και μητέρας, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στεκόταν δίπλα του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα και μεγάλωνε τον γιο τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση