Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος Ερευνά Τα Εγκλήματα Του Κωνσταντίνου

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος Ερευνά Τα Εγκλήματα Του ΚωνσταντίνουΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος Ερευνά Τα Εγκλήματα Του Κωνσταντίνου

Η Γη της Ελιάς spoiler: Νέες καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς από μια τυχαία σύμπτωση ο Λυκούργος βρίσκεται στα χνάρια της εγκληματικής δραστηριότητας του Κωνσταντίνου.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Λυκούργος ερευνά τα εγκλήματα του Κωνσταντίνου

Πιο συγκεκριμένα ο Λυκούργος δέχεται μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του που τον αφήνει άναυδο. Μια πελάτισσα του από παλιά η Φρόσω ζητεί τη βοήθεια του ως δικηγόρου σε ένα θέμα που την αφορά. Του εξηγεί ότι ο θείος της πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή και άφησε τη περιουσία του στη γυναίκα που τον φρόντιζε την οποία είχε προσλάβει το τελευταίο μήνα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η ψεύτικη μάνα εκμεταλλεύεται την κόρη της

Ο Λυκούργος της υπόσχεται να τη βοηθήσει και αρχίζει να ερευνά την υπόθεση. Πολύ σύντομα καταφέρνει και μαθαίνει από το συμβολαιογράφο που έχει συντάξει τη διαθήκη του θείου της Φρόσως πως η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η μοναδική καθώς υπάρχουν και άλλες ανάλογες περιπτώσεις με άνδρες και γυναίκες που άφησαν τις περιουσίες τους σε γυναίκες που τους φρόντιζαν.

Ο Λυκούργος θεωρεί ότι βρίσκεται μπροστά σε μια υπόθεση που έχει πολύ «ζουμί» και για το λόγο αυτό αποφασίζει να ψάξει σε βάθος το όλο θέμα καθώς πιστεύει ότι θα βγάλει μεγάλο λαβράκι από την όλη ιστορία.

Ο Λυκούργος ενημερώνει τη Φρόσω για κάθε νέο στοιχείο που αποκαλύπτει ενώ παράλληλα είναι πεπεισμένος ότι μόνο τυχαίοι δεν ήταν οι θάνατοι αυτοί. Έτσι συνεχίζει την έρευνα του προκειμένου να δει πραγματικά ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλη αυτή τη βρώμικη υπόθεση. Το μυαλό του Λυκούργου φυσικά και δε μπορεί να πάει στη πλευρά του Κωνσταντίνου μιας και ο τελευταίος είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Για αυτή τη γυναίκα ο Χρήστος «φτύνει» την Εύα

Ωστόσο ο Λυκούργος, όπως θα δούμε στη συνέχεια, με τα στοιχεία που συγκεντρώνει είναι πεπεισμένος ότι πίσω από τους θανάτους των ηλικιωμένων ανδρών και γυναικών βρίσκεται μια συμμορία την οποία και βάζει στόχο να ξεμπροστιάσει. Ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρει να βρει την άκρη του νήματος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *