Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ελένη Και Λεύτερης Συμμαχούν Εναντίον Του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ελένη Και Λεύτερης Συμμαχούν Εναντίον Του ΑκύλαΆγριες Μέλισσες Spoiler: Ελένη Και Λεύτερης Συμμαχούν Εναντίον Του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό στις Άγριες Μέλισσες και από ένα τυχαίο γεγονός αποκαλύπτεται ο κρυφός δεσμός της Ζωής και του Κωνσταντή στον πιο λάθος άνθρωπο: τον Ακύλα Μεγαρίτη, που θολωμένος από θυμό και ζήλια, ορκίζεται να τους κάνει να υποφέρουν… μέχρι θανάτου!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ελένη και Λεύτερης συμμαχούν εναντίον του Ακύλα

Για τη Ζωή Μεγαρίτη ο γάμος της με τον Ακύλα είναι μια φυλακή! Το διαζύγιο που του είχε ζητήσει ήταν το πρώτο βήμα για την ελευθερία της, αλλά αμέσως η χαρά μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν έμαθε για την αποφυλάκισή του. Το μίσος και η απέχθεια που νιώθει για εκείνον διαδέχεται ο φόβος για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει το αρρωστημένο του μυαλό. Την ώρα που η ζωή της Ελένης γίνεται ξανά κόλαση.

Διαβάστε Επίσης  Αγάπη Παράνομη: Ο Στάθης παρακολουθεί τον γιο του να κάνει έρωτα με τη Χρυσαυγή

Ο Κωνσταντής αποτέλεσε για εκείνη τη μόνη διέξοδο για να νιώσει και πάλι γυναίκα! Και παρόλο που η Ζωή κρύβει τη σχέση της με τον Κωνσταντή, από την άλλη η κόρη της, η Κορίνα, ξέρει πως η μητέρα της έχει παράνομο δεσμό και συνεχώς την απειλεί πως θα το αποκαλύψει στον Ακύλα. Μέσα σε όλα, η μετακόμιση της οικογένειας Μεγαρίτη φέρνει κι άλλες φουρτούνες στη Ζωή, η οποία αντιμετωπίζεται με δυσπιστία εξαιτίας του άντρα της και της αδελφής της, της Αιμιλίας, με την οποία συνεχώς καβγαδίζουν… για τις εξωσυζυγικές περιπέτειες της Ζωής.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα ξεμαλλιάζεται με την Μυρσίνη

Στο μεταξύ η γυναίκα του Ακύλα καταλαβαίνει τον λόγο που μετακόμισαν στο Διαφάνι και προσπαθεί να αποτρέψει τα χειρότερα που βλέπει να έρχονται. Συνεχίζει τις κρυφές συναντήσεις της με τον Κωνσταντή, τον οποίο και εμπιστεύεται απόλυτα! Ετσι του κάνει μια σημαντική αποκάλυψη για εκείνη που έχει σχέση με τον Αχιλλέα και τη φυλάκιση του Ακύλα! Την ίδια ώρα η Κορίνα βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο που ενισχύει τις υποψίες της πως η μητέρα της έχει εραστή και θυμωμένη αποκαλύπτει τα πάντα στον πατέρα της!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *