Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Απίστευτη Εξέλιξη – Η Βασιλική Χωρίζει Τον Φίλιππο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Απίστευτη Εξέλιξη – Η Βασιλική Χωρίζει Τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Σε πολύ άσχημη κατάσταση θα δούμε τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές. Η Βασιλική και ο Φίλιππος χωρίζουν στην γη της ελιάς, δίνοντας τέλος σε αυτή την τόσο γλυκιά και τρυφερή ιστορία.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Απίστευτη εξέλιξη – Η Βασιλική χωρίζει τον Φίλιππο

Η σχέση τους σταδιακά γίνεται όλο και πιο έντονη, πιο δυνατή. Ο Φίλιππος την κοιτάζει στα μάτια και νιώθει ενοχές που της κρύβει ένα τόσο μεγάλο μυστικό. Ήταν εκείνος που πυροβόλησε τότε τον αδελφό της και αυτό δε γίνεται να το ξεχάσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128

Η Βασιλική νιώθει απόλυτα ερωτευμένη μαζί του και παραδομένη σε αυτόν τον τεράστιο ενθουσιασμό. Νιώθει πως κανείς δε θα μπορέσει να τους χωρίσει. Κανείς, εκτός από την σκληρή αλήθεια… Ο Φίλιππος αποφασίζει να πει την σκληρή αλήθεια στην αγαπημένη του. Μόνο έτσι θα λυτρωθεί και θα αφήσει πίσω του τους εφιάλτες του παρελθόντος. Η Βασιλική τον κοιτάζει και περιμένει την μεγάλη αποκάλυψη…

“Εγώ πυροβόλησα τον Στέφανο”, θα της ομολογήσει και όλα τότε θα αλλάξουν. Στην αρχή, η Βασιλική δε θα το πιστέψει, θα γελάσει, θα νομίζει πως είναι κάποιο αστείο. Ο Φίλιππος, όμως, δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Αλέξη και Φίλιππο

Η νεαρή πρωταγωνίστρια ξεσπάει σε λυγμούς. Δε μπορεί να πιστέψει πως, εξαιτίας του αγαπημένου της, παραλίγο να χαθεί ο αδελφός της. Του ζητάει να μη την πλησιάσει ξανά, τονίζοντάς του πως η σχέση τους τελείωσε.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος χωρίζουν επεισοδιακά, στην γη της ελιάς. Θα παραμείνουν χωρισμένοι, ή ο έρωτας και η αγάπη μπορούν να νικήσουν τα πάντα; Πώς θα αντιδράσει ο Στέφανος, όταν αποκαλυφθεί η σχέση της αδελφής του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *