Τι δεν πρέπει να κάνετε ποτέ μπροστά στον σκύλο σας

  • Post category:PET

Τι δεν πρέπει να κάνετε ποτέ μπροστά στον σκύλο σας

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά ακόμα και οι καλύτερο φίλοι βάζουν όρια μεταξύ τους. Μπορεί να μοιράζεστε το ίδιο σπίτι και καμιά φορά το ίδιο κρεβάτι, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες περιστάσεις στις οποίες δε χρειάζεται να είναι μπροστά ο τετράποδος φίλος σας.

Ποιες είναι αυτές;

#1. Σεξ.

Πολλοί σκύλοι αγριεύουν όταν βλέπουν τον ιδιοκτήτη τους να επιδίδεται σε τρυφερές περιπτύξεις και στενές επαφές κάτω από τα σεντόνια. Μάλιστα οι ήχοι που βγάζεις εσύ και το ταίρι σου κατά τη διάρκεια του σεξ αναστατώνει τον σκύλο σου και του «ξυπνά» τα προστατευτικά του ένστικτά. Έτσι, μπορεί να διακόψει την πράξη θεωρώντας ότι σε σώζει από κάτι… κακό.

Διαβάστε Επίσης  Πως θα καταλάβετε ότι ο σκύλος σας κρυώνει;

#2. Φασαρία.

Η φασαρία ταράζει και αγριεύει τον τετράποδο φίλο σου, ο οποίος άλλωστε είναι γνωστό ότι αγαπά την ηρεμία και την γαλήνη. Η φασαρία μάλιστα μπορεί να ενισχύσει τις ενστικτώδεις επιθετικές συμπεριφορές του – ειδικά αν η πηγή του θορύβου είναι κάποιο άτομο που το σκυλάκι σου δεν έχει ξαναδεί ή δε γνωρίζει καλά.

#3. Καβγάς.

Πέρα από την υψηλή ένταση που συνήθως συνοδεύουν τους τσακωμούς μας, ο σκύλος σου εκνευρίζεται όταν σε βλέπει να νευριάζεις και μπορεί να γίνει ανήσυχος, νευρικός και έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με το άτομο με το οποίο είσαι σε διαμάχη.

Διαβάστε Επίσης  Προβλήματα στο πρόσωπο και στο στόμα της γάτας

πηγή

Αφήστε μια απάντηση