Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη Λέει Όλη Την Αλήθεια Στην Κορίνα – Η Στιγμή Της Μεγάλης Αποκάλυψης

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη Λέει Όλη Την Αλήθεια Στην Κορίνα – Η Στιγμή Της Μεγάλης ΑποκάλυψηςΆγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη Λέει Όλη Την Αλήθεια Στην Κορίνα – Η Στιγμή Της Μεγάλης Αποκάλυψης

Άγριες Μέλισσες spoiler: Πηνελόπη και Κορίνα έρχονται αντιμέτωπες στις Άγριες Μέλισσες, με τον Μελέτη να βρίσκεται στη μέση, παρακολουθώντας την μεγάλη καταστροφή να πλησιάζει. Ανήμπορος να χειριστεί άλλο την κατάσταση, προετοιμάζεται για το τεράστιο ξέσπασμα του Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη λέει όλη την αλήθεια στην Κορίνα – Η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης

Οι αρραβώνες έγιναν και η Κορίνα στέκεται περήφανη και ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της. Εκείνος, μπορεί να δείχνει χαρούμενος που φτιάχνει τη ζωή του ξανά από την αρχή, μέσα του, όμως, υποφέρει.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει 61-62-63-64-65-66, 67, 68, 69, 70

Η Πηνελόπη βρίσκεται ένα στάδιο, πριν καταστρέψει ολοκληρωτικά το νέο του σπίτι. Δε θα αφήσει πια κανέναν να την κοροϊδέψει ξανά. Είναι έτοιμη να βάλει τέλος στην ευτυχία του Μελέτη.

  • Έχοντας φτάσει στα όριά της, η Πηνελόπη προσεγγίζει την Κορίνα, με τη συνάντηση αυτή να είναι εκρηκτική στις Άγριες Μέλισσες. Με θάρρος και οργή, της αποκαλύπτει πως με τον Μελέτη, εκτός από ξαδέλφια, ήταν και εραστές.

Ο έρωτάς τους ήταν μεγάλος και -φυσικά- παράνομος. Δε κατάφεραν ποτέ να είναι μαζί, εξαιτίας του οικογενειακού αυτού δεσμού. Πάντοτε ήταν ερωτευμένοι και ποτέ κανείς δεν κατάφερε να σβήσει αυτό το συναίσθημα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μια νέα άφιξη μυστήριο

Η Κορίνα καταρρέει. Δε μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. Ξεσπάει και τρέχει στον πατέρα της. Άλλωστε, μόνον εκείνος μπορεί να επιφέρει την τάξη, μπροστά σε μία τόσο φρικτή είδηση…

Η Πηνελόπη παίρνει μία ανάσα ανακούφισης. Άλλωστε, η επιστροφή της στην Ελλάδα δεν έγινε χωρίς λόγο. Θέλει να βάλει όλους όσους την πλήγωσαν, στη θέση τους. Ο Ακύλας μαθαίνει για τη σχέση αυτή και ζητάει εξηγήσεις.

Ο Μελέτης έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *