ΒΑΡΔΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

ΒΑΡΔΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Βαρδιάνος στα Σπόρκα: Επεισόδιο 3 της σειράς της ΕΡΤ 16/10/21

ΒΑΡΔΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Επεισόδιο 3ο: Η κατάσταση του Σταύρου είναι σοβαρή. Η Σκεύω εντείνει τις προσπάθειες να βρει τρόπο να πάει κοντά του. Παράλληλα, η ζωή στο νησί έχει αλλάξει εντελώς. Ο φόβος της αρρώστιας έχει μεγάλες επιπτώσεις στη μικρή κοινωνία. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ανάγκη αυτών που είναι καραντίνα, για να κερδίσουν χρήματα, άλλοι μετατρέπονται σε θηρία εναντίον όποιων ζητήσουν καταφύγιο στο νησί, γιατί στα καράβια πεθαίνουν. Φυσικά, υπάρχουν κι εκείνοι που συντρέχουν τους δυστυχισμένους.

ΒΑΡΔΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3Ο μαστρο-Χερχέρης φεύγει για τον Τσουγκριά και αρχίζει να φτιάχνει τα ξύλινα παραπήγματα, προωθώντας ταυτόχρονα τον αρραβώνα της κόρης του. Εκείνη ούτε κουβέντα να ακούσει. Η καρδιά της είναι δοσμένη στον Σταύρο. Αυτό θα το εξομολογηθεί στη Σκεύω. Της λέει ότι θέλει να πάει στην καραντίνα να τον βρει. Η Σκεύω την παροτρύνει να μην κάνει τίποτα. Φροντίζει να πάει εκείνη. Η μάνα της Ρηνιώς, όταν καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει με την κόρη της, στέλνει μήνυμα στον άντρα της. Από εκείνη τη στιγμή, ο Χερχέρης, που λατρεύει την κόρη του, αρχίζει να ενδιαφέρεται για την κατάσταση του Σταύρου.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες : Μελέτης και Άγγελος αντιμέτωποι σε μια σφοδρή σύγκρουση

ΒΑΡΔΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3Με μεγάλη προσπάθεια, πείθει η Σκεύω τον Νίκα να τη βοηθήσει. Εκείνος, με τη σειρά του, παρακαλεί το αφεντικό του, τον επιστάτη του λοιμοκαθαρτηρίου, να δεχτεί έναν ακόμα βαρδιάνο, συγγενή του. Ο Ρώνυμος, ο επιστάτης, του κάνει τη χάρη και η Σκεύω, ντυμένη σαν άντρας, πηγαίνει να παρουσιαστεί στο συμβούλιο, για να πάρει την άδεια. Το ερώτημα είναι αν θα πείσει και αν το τέχνασμά της θα στεφθεί με επιτυχία. Τελικά, με χίλια ζόρια, η Σκεύω περνάει από το συμβούλιο και ορίζεται βαρδιάνος στα σπόρκα. Και, μάλιστα, στο καράβι, που είναι ο γιος της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Εξελίξεις: Στην Αγκαλιά Άλλου Άνδρα Η Στέλλα – Νέος Έρωτας Και Ο Χαμός Του Παιδιού

 

Αφήστε μια απάντηση