Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη Καταστρέφει Την Γιορτή Του Μικρού Σέργιου

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη Καταστρέφει Την Γιορτή Του Μικρού ΣέργιουΆγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη Καταστρέφει Την Γιορτή Του Μικρού Σέργιου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο μικρός Σέργιος κάνει γιορτή και η Μυρσίνη φροντίζει για άλλη μια φορά να καταστρέψει τα πάντα, στις Άγριες Μέλισσες. Το κλίμα είναι πολύ χαρούμενο για όλους. Καλεσμένοι έχουν έρθει για να ευχηθούν στον μικρό, χαρίζοντάς του δώρα.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη καταστρέφει την γιορτή του μικρού Σέργιου

Αυτή η μικρή εκδήλωση, χαρίζει μία μικρή δόση χαράς στην Ελένη Σταμίρη. Όλα αυτά, μέχρι να εμφανιστεί και ο Ζάχος Λυκογιάννης, απρόσκλητος. Ο Ζάχος, προκειμένου να προσεγγίσει την Ελένη, έρχεται κοντά με τον μικρό Σέργιο.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια : 21 , 22

Ο μικρός, νιώθοντας ασφάλεια δίπλα του μετά την απουσία του Λάμπρου, δένεται συναισθηματικά και τον προσκαλεί στο πάρτι του. Ο Ζάχος, γεμάτος χαμόγελο, εμφανίζεται για να ευχηθεί με τη σειρά του στον μικρό πρωταγωνιστή.

Η Μυρσίνη εμφανίζεται απρόσκλητη στο πάρτι που οργάνωσε ο μικρός Σέργιος και φέρνει μεγάλη αναστάτωση, στις Άγριες Μέλισσες. Οι αδελφές Σταμίρη παγώνουν. Ο μικρός αντικρίζει την γιαγιά του μετά από τόσο καιρό και τρέχει στην αγκαλιά της.

  • Η Μυρσίνη τον σφίγγει συγκινημένη. Τον φιλάει γλυκά και του δίνει τις καλύτερες ευχές. Η Ελένη την κοιτάζει με μίσος και στέκεται απέναντί της. Δε μπορεί να πιστέψει το θράσος αυτής της γυναίκας.

Οι εντάσεις δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν. Ο Ζάχος θα βρεθεί μπροστά σε μία συγκλονιστική σκηνή. Εκεί είναι που θα καταλάβει την μεγάλη αυτή έχθρα που υπάρχει ανάμεσα σε Σεβαστούς και Σταμίρη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κάνει πέρα την Ειρήνη

Η Μυρσίνη θα φύγει από το πάρτι, με το κεφάλι ψηλά. Κατάφερε να δει τον εγγονό της και αυτό είναι το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά. Η σύγχυση συνεχίζεται για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *