Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι δουλειά έχει η Κατερίνα με όπλο στο γραφείο του Τζίμη;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι δουλειά έχει η Κατερίνα με όπλο στο γραφείο τουΧαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι δουλειά έχει η Κατερίνα με όπλο στο γραφείο του Τζίμη;

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19-20 Β ΚΥΚΛΟΣ

Ένας αγιασμός είναι ό,τι πρέπει για τα τρία ξαδερφάκια… ή μήπως όχι; Ο Τζώρτζης θέλει να κατεβάσει την εικόνα της Παναγίας στο κινητό του κι ο παπάς μας θέλει να πάρει τα βουνά.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι δουλειά έχει η Κατερίνα με όπλο στο γραφείο του

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18
Επεισόδιο 18ο: Η Καλλιόπη, πάλι, θέλει διακαώς να κερδίσει ο Πλάτανος την επόμενη δοκιμασία και βάζει τα μεγάλα μέσα διαβάλλοντας τους Αθηναίους στον παπα-Νώντα, ο οποίος δεν θέλει και πολύ για να πάρει ανάποδες. Το ίδιο ισχύει και για την Κατερίνα, όμως! Ο Σάββας παθαίνει την πλάκα του με την Κική, η οποία έχει γίνει μούσκεμα εξαιτίας μιας… χαλασμένης τσιμούχας.

Η Κατερίνα με τον Παναγή βρίσκονται στο δάσος και οι εξελίξεις για το πρώην ζευγάρι είναι απρόβλεπτες. Ο Ηλίας γιορτάζει, γιατί πιστεύει ότι θα γίνει παππούς, μόνο που υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο ή μάλλον την… υποψήφια μάνα.

Η Χρύσα «τα παίρνει» με τον Τζώρτζη, που συνεργάζεται με την Αγγέλα, πόσο θα τα πάρει ο Θοδωρής μαζί του, όμως, όταν καταλάβει τι σκαρώνει πίσω από την πλάτη του;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Θεοδώρα ανεξέλεγκτη διαλύει τα πάντα

 

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΠΕΜΠΤΗ 14/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19
Επεισόδιο 19ο: Ο Παναγής ψάχνει για παράνομους υλοτόμους, αλλά τελικά πέφτει, μαζί με την Κατερίνα, μέσα σε μια παράνομη… παγίδα, που ξυπνάει στο πρώην ζευγάρι επικίνδυνα γλυκές μνήμες.

Η Βαλέρια ψάχνει την τσάντα της Τούλας για να κλέψει τον πολυπόθητο και πολύπαθο χάρτη για τις τρούφες, ενώ ο Σάββας προσφέρεται να επιδιορθώσει τα… υδραυλικά της Κικής, κάτι που τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε εξορία στον καναπέ.

Η Καλλιόπη νομίζει ότι ο Θεός την τιμωρεί και κάποιος της έχει κάνει μάγια, την ώρα που η Αλίκη φαίνεται να «μαγεύεται» όλο και περισσότερο από τον Κανέλλο! Μια παρεξήγηση κάνει τους πάντες να πιστέψουν πως η Τούλα είναι έγκυος.

Πώς θα αντιδράσει, όμως, ο Σίμος όταν του πουν ότι το παιδί δεν είναι δικό του; Τι δουλειά έχει η Κατερίνα με ένα όπλο παραμάσχαλα στο γραφείο του Τζίμη;

 

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20
Eπεισόδιο 20ό: Η Κατερίνα προσπαθεί να φτάσει, επιτέλους, στην αλήθεια, με τον Παναγή να την έχει πάρει στο κατόπι. Κι επειδή όποιος ψάχνει… βρίσκει, καταφέρνει να βρει άθελά της τον απαγωγέα της!

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Το σχέδιο της Κατερίνης για Γρηγόρη και Φιλιώ

Η ψυχραιμία δεν είναι λέξη γνωστή στην Κατερίνα και η αντίδραση της θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Σίμος το «τερματίζει» στην κόντρα του με την Τούλα, αλλά την παρεξήγηση λύνει ο Ηλίας, ο οποίος θέλει να τους δει να περνάνε στέφανα το συντομότερο. Ο Σάββας και η Βαλέρια επικοινωνούν με τον «εγκέφαλο» της φαμίλιας, που ακούει στο όνομα Καρμέλα και της δίνουν αναφορά για την πρόοδο που… δεν έχουν κάνει.

Τι εντολές θα δώσει στους μαφιόζους της συμφοράς η νονά από τη Μεγάλη Ελλάδα; Τι θα κάνει ο Παναγής, όταν καταλάβει πως έχει πέσει θύμα απαγωγής μαζί με την ξεροκέφαλη πρώην του;

πηγή

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19-20 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12-13-14-15 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6-7-8-9-10 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5 Β ΚΥΚΛΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *