Άγριες Μέλισσες: Κυριάκος Και Ουρανία Στην Λέρο

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Κυριάκος Και Ουρανία Στην ΛέροΆγριες Μέλισσες Επεισόδια: Κυριάκος Και Ουρανία Στην Λέρο

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Όσο ο Μπάμπης βρίσκεται εξόριστος στην Λέρο, ο Κυριάκος και η Ουρανία ψάχνουν τρόπους να σώσουν το παιδί τους, στις Άγριες Μέλισσες. Μπορεί στο γράμμα του ο Μπάμπης να έγραφε πως όλα είναι καλά, κανείς, όμως, δεν πίστεψε τα λόγια του.

Άγριες Μέλισσες : Κυριάκος και Ουρανία στην Λέρο

Μία ανάσα ανακούφισης βοήθησε την Ουρανία να σκεφτεί λογικά και να βάλει σε εφαρμογή τα σχέδιά της. Ο Κυριάκος, παραμένει ερείπιο, κοιτάζοντας το κενό με μεγάλη απογοήτευση. Δεν κατάφερε να προστατεύσει τον γιο του και οι ενοχές τον πνίγουν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το νέο τραγούδι της σειράς αφιερωμένο στις μανάδες

Η Ουρανία απευθύνεται για βοήθεια στον Σαραντόπουλο, ο οποίος δέχεται να συμβάλλει στα σχέδιά της. Αυτό που δεν περιμένει, είναι πως η οργή του Κυριάκου θα ξεσπάσει, με τις συνέπειες να είναι οδυνηρές.

Η Ουρανία αφήνει τον μικρό σε καλά χέρια και ετοιμάζεται για το μεγάλο της ταξίδι. Σύμφωνα με το TV O’Clock για τις Άγριες Μέλισσες, ο Κυριάκος και η Ουρανία ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Λέρο, με τις ευχές του… Ακύλα Μεγαρίτη!

Ο Κυριάκος τον παρακαλεί να τον αφήσει να πάει να δει το παιδί του και ο Ακύλας του το επιτρέπει. Κι ενώ όλοι ανησυχούν για την ξαφνική “καλοσύνη” του Ακύλα, ο Κυριάκος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γάμος στη Μάνη – Ποιοι κάνουν το μεγάλο βήμα;

Άλλωστε, ο Ακύλας αυτό το πρόσωπο επιθυμεί να δείξει: Του καλού ανθρώπου, του σωστού πολίτη, του πονόψυχου συγχωριανού. Ο Κυριάκος παρασύρεται και πανηγυρίζει από τη χαρά του. Όλοι, όμως, στέκονται απέναντί του…

Ο Κυριάκος και η Ουρανία αντικρίζουν τον Μπάμπη στη Λέρο και η καρδιά τους χτυπά δυνατά. Το παιδί τους ζει υπό άθλιες συνθήκες και αυτό τους τσακίζει την ψυχολογία. Η στιγμή αυτή της μεγάλης επανένωσης, προβλέπεται σοκαριστική.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *