Σασμός: Το νυφικό της θα βαφτεί με αίμα -Ένας αρραβώνας και μια κηδεία

Σασμός: Το νυφικό της θα βαφτεί με αίμα -Ένας αρραβώνας και μια κηδείαΣασμός: Το νυφικό της θα βαφτεί με αίμα -Ένας αρραβώνας και μια κηδεία

Ένας αρραβώνας θα είναι η αιτία για να έρθουν τα πάνω κάτω στην αγαπημένη μας σειρά του ALPHA Σασμος .

 

Ο αρραβώνας της Θοδώρας με τον Γιώργη & η εκδίκηση φέρνουν τα πάνω κάτω στον Σασμό

Η εμμονή της Θοδώρας για τον Πέτρο μεγαλώνει και συνέχεια έχει στον νου της πώς να του κάνει κακό. Ωστόσο οι μέρες περνάνε και ο Πέτρος δεν φαίνεται να της δίνει καμία σημασία. Ετσι η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, ενώ αποφασίζει να προχωρήσει με τον Γιώργη, περισσότερο από πείσμα: «Λοιπόν το αποφασίσαμε, θα αρραβωνιαστούμε με τον Γιώργη να μην έχετε να λέτε και με πρήζετε. Αρχίστε να κάνετε τις ετοιμασίες γιατί θα έρθει ο Ηρακλειώτης να με ζητήσει», λέει στους γονείς της. Την επόμενη ο Γιώργης δίνει λόγο με τη Θοδώρα και το γιορτάζουν με όλη την οικογένεια σε ένα δείπνο, όμως κάτι απρόβλεπτο χαλάει τη βραδιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένας άντρας έρχεται στη ζωή της Αρετής

Ο Μανόλης έχει πάρει κρυφά από τον πατέρα του έναν σκύλο, ο οποίος όρμησε στην τούρτα και την κατέστρεψε. Ο Μανόλης έντρομος παίρνει το σκυλί για να το εξαφανίσει πριν το εντοπίσουν. Στο μεταξύ καθώς η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από τον Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο κα της γυρίζει το μάτι. Ο Πέτρος δεν θα αργήσει να βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο και μάλιστα, θα πεθάνει!

«Ο γάμος της Θεοδώρας και του Γιώργου δε θα πάει καλά»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε μέσω skype η Δανάη Παππά. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις του Σασμού ενώ έδωσε με την σειρά της και τα δικά της spoil.

«Η Θεοδώρα δε ξέρει για τον φονιά, ξέρει και υποψιάζεται όμως ότι ο Μανώλης τον έχει δει. Ο Μανώλης θα υποστεί πολύ μεγάλη πίεση από τη Θεοδώρα και μπορεί στο τέλος να αναγκαστεί να της πει ή να αλλάξει τα δεδομένα. Ο γάμος της Θεοδώρας και του Γιώργου δε θα πάει καλά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Παύλος – Η Αιμιλία σε σοκ

Μπορεί η Θεοδώρα να μην τον αγαπάει ακόμα και να το κάνει για να πληγώσει τον Πέτρο, να μην πάει κόντρα στους γονείς της, επειδή κοιτάει το συμφέρον της…αλλά στην πορεία θα αρχίσει να τον αγαπάει και να τον εκτιμάει και θα αναπτύξουν ένα διαφορετικό είδος αγάπης.

Στα επόμενα επεισόδια που κάτι θα γίνει με τη δουλειά του, η Θεοδώρα θα δείξει πως είναι όντως δίπλα του και τον υποστηρίζει και είναι εκεί γι΄αυτόν. Η σχέση της με τον Πέτρο δε θα τελειώσει εδώ. Κάτι έχω ακούσει για μια νέα γυναίκα στη ζωή του Πέτρου όμως ακόμα και εκεί η Θεοδώρα θα μπλεχτεί» είπε η Δανάη Παππά.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *