Ήλιος: Η Αλεξάνδρα Στην Φυλακή Για Τον Φόνο Της Έλσας

Ήλιος: Η Αλεξάνδρα Στην Φυλακή Για Τον Φόνο Της ΈλσαςΉλιος: Η Αλεξάνδρα Στην Φυλακή Για Τον Φόνο Της Έλσας

Ήλιος: Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος. Η Έλσα καταλήγει νεκρή στα επόμενα επεισόδια αναστατώνοντας τους ήρωες της σειράς και ειδικά την Αλεξάνδρα η οποία θα είναι η βασικότερη ύποπτη για την δολοφονία της. Η Έλσα μαζί με την Αλεξάνδρα στην σειρά Ήλιος είχαν ένα έντονο παρελθόν το οποίο με το πέρασμα του χρόνου ξαναβγήκε στην φόρα με τον θάνατο του Φίλιππου.

Ήλιος: Η Αλεξάνδρα στην φυλακή για τον φόνο της Έλσας

Η εξαφάνιση της Έλσας Παναγιωτίδη στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα προκαλέσει αναστάτωση στις Αρχές της αστυνομίας. Οι έρευνες ξεκινούν δυναμικά με στόχο τον εντοπισμό της, αλλά η ίδια βρίσκεται νεκρή. Ο θάνατός της συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Καβάλας και ειδικότερα τον Δημήτρη Λαϊνά ο οποίος πιστεύει πως πίσω από το φόνο της κρύβεται η Αλεξάνδρα Βενεκίδη. Ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για να συγκεντρώσει τα στοιχεία που είναι απαραίτητα με σκοπό να την κλείσει στην φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης Δρακόπουλος και επίσημα από σήμερα στην σειρά

Σύμφωνα με πληροφορίες του MYtv, η φυλάκιση της Αλεξάνδρας δεν θα αργήσει να έρθει με την ίδια να σαστίζει και να αρνείται κατηγορηματικά πως την σκότωσε αυτή. Μετά το τέλος της ανάκρισής της, ο Δημήτρης πιστεύει πως είναι αθώα υποστηρίζοντας πως πίσω από την δολοφονία της Έλσας κρύβεται αυτός που σκότωσε και τον Φίλιππο.

Η Αλεξάνδρα όμως προφυλακίζεται για τον φόνο της Έλσας στην σειρά Ήλιος, παρόλο που έπεισε τον Δημήτρη για την αθωότητά της, προκαλώντας ταραχή στην Αλίκη αλλά και στα εγγόνια της. Πρώτη φορά η ίδια λυγίζει υποστηρίζοντας πως βρίσκεται άδικα στην φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος: Η δύσκολη άφιξη στην Ελλάδα και οι χλευασμοί

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *