Σασμός: Ο Πέτρος Και Η Σεμίνα Θα Έχουν Μία Εκρηκτική Συνάντηση

Σασμός Επεισοδια: Ο Πέτρος Και Η Σεμίνα Θα Έχουν Μία Εκρηκτική ΣυνάντησηΣασμός Επεισοδια: Ο Πέτρος Και Η Σεμίνα Θα Έχουν Μία Εκρηκτική Συνάντηση

Σασμός επεισοδια: Η νέα ηρωίδα εισβάλλει στην ιστορία μας, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή στους χαρακτήρες.

Σασμός επεισοδια: Ο Πέτρος και η Σεμίνα θα έχουν μία εκρηκτική συνάντηση

Μπορεί ο Πετρής να δείχνει πως λυγίζει κι επιστρέφει στην Θοδώρα, στην πραγματικότητα, όμως, δεν είναι ερωτευμένος μαζί της. Αυτό θα εξοργίσει την πρωταγωνίστρια, η οποία θα αναζητήσει τρόπους εκδίκησης.

Στο μεταξύ, ο Πέτρος ερωτεύεται μία άλλη γυναίκα και παραδίνεται στη δίνη του έρωτα. Μία εντυπωσιακή και εκρηκτική γυναίκα μπαίνει στη ζωή του, με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Πώς θα γίνει η γνωριμία τους;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πρόσεξε τι λες γιατί θα το μετανιώσεις πικρά»

Η αγάπη του Πέτρου για τις μηχανές είναι πολύ γνωστή. Μία κόντρα θα τον φέρει αντιμέτωπο με μία πολύ δυναμική γυναίκα. Μία “μηχανόβια” βρίσκεται στον δρόμο του και τον “κοντράρει”.

Ο Πετρής δεν έχει αντιληφθεί πως είναι γυναίκα, λόγω του κράνους. Μόλις σταματούν για να συζητήσουν περί κόντρας και μηχανών, η Σεμίνα αποκαλύπτεται, στη σειρά Σασμός. Βγάζει το κράνος της και του χαμογελά.

Εκεί ο Πέτρος παγώνει. Σύμφωνα με το MYtv, ζητάει να μάθει πληροφορίες για εκείνη, παλεύοντας να την δει ξανά. Ο χρόνος που θα περνούν μαζί συζητώντας για μηχανές και για κοινά ενδιαφέροντα, θα είναι καθοριστικός.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει 61-62-63-64-65-66, 67, 68, 69, 70

Η έλξη είναι αμοιβαία. Όπως ο Πέτρος γοητεύεται από τη νεαρή Σεμίνα, έτσι κι εκείνη παρασύρεται από το γλυκό του χαμόγελο και η σχέση τους ξεκινά. Μόνο που, όπως όλοι οι πρωταγωνιστές, έτσι κι εκείνη κρύβει πολλά μυστικά.

Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο Διονύσης Μαρκάκης, ο οποίος συνδέεται άρρηκτα με τη συγκεκριμένη πρωταγωνίστρια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *