Στο ΚΑΤ με πολλαπλά τραύματα νοσηλεύεται ο Μένιος Φουρθιώτης

Στο ΚΑΤ με πολλαπλά τραύματα νοσηλεύεται ο Μένιος Φουρθιώτης

Μία μέρα μετά την αποφυλάκισή του, ο Μένιος Φουρθιώτης νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, φέροντας μώλωπες σε πολλά σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης, ο Μένιος Φουρθιώτης νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κατάγματα σε ισχίο και σπονδυλική στήλη, ενώ φέρει μώλωπες σε πολλά σημεία του σώματός του.

Υπενθυμίζεται ότι αποφυλακίστηκε με διάταξη του ανακριτή και εγγύηση 30.000 ευρώ, ενώ υποχρεώνεται, επίσης, να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα. Επίσης, του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα καθώς και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Διαβάστε Επίσης  Αλόνησσος: Βαφτίστηκε η κόρη της Καρολάιν Κράουτς

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, αναμένεται να χειρουργηθεί στο πόδι και πιθανότατα στη σπονδυλική στήλη μετά από ατύχημα που είχε το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που βρισκόταν στο γραφείο του.

Ειδικότερα, ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως ανέφερε στους γιατρούς των Επειγόντων, λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο αριστερό του ισχίο, ενώ φέρει και αρκετούς μώλωπες στο σώμα του. Μετά το ατύχημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το κάταγμα, σύμφωνα με πληροφορίες, χρήζει χειρουργικής αποκατάστασης και εχει δρομολογηθεί το σχετικό χειρουργείο.

Για την ώρα, ο παρουσιαστής νοσηλεύεται απομονωμένος σε θάλαμο του έκτου ορόφου.

Διαβάστε Επίσης  Αγία Πελαγία: Πώς ανακάλυψε που ήταν θαμμένη η Παναγία της Τήνου

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίσθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με διάταξη του ανακριτή.

Οι όροι που του επιβλήθηκαν για την αποφυλάκιση είναι εγγύηση 30.000 ευρώ, εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορες τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καθώς και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Σημειώνεται πως τον Ιούνιο είχε απορριφθεί η προσφυγή του παρουσιαστή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής του και παρέμεινε στη φυλακή με απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου πλημμελειοδικών, καθώς κατηγορούνταν για σειρά αξιόποινων πράξεων, μεταξύ των οποίων και δύο κακουργηματικού χαρακτήρα.

 

πηγή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *