Μόλις Χθες – Επεισόδια 16, 17, 18, 15, 20

Μόλις Χθες – Επεισόδια 16, 17, 18, 15, 20Μόλις Χθες – Επεισόδια 16, 17, 18, 15, 20

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Μόλις χθές του ΣΚΑΪ … Μόλις Χθες– Επεισόδια  16, 17, 18, 15, 20 Μόλις Χθες

Μόλις Χθες – Επεισόδια 16, 17, 18, 15, 20

Μόλις χθες 16: Ο Σπύρος εκβιάζει την Έλενα ότι θα την καταστρέψειΜόλις χθες 16: Ο Σπύρος εκβιάζει την Έλενα ότι θα την καταστρέψει

Επεισόδιο 16
Ο Μιχάλης, με τα αποτελέσματα της εξέτασης dna, πάει να συναντήσει τη Λουίζα και να ζητήσει εξηγήσεις. Ο Σπύρος εκβιάζει την Έλενα ότι θα την καταστρέψει εάν δεν κάνει ό,τι της λέει. Η Μαρία δεν αντέχει άλλο να κρύβει το μυστικό της και προειδοποιεί τον Αντώνη ότι θα το αποκαλύψει. Η Λουίζα, προβληματισμένη, δεν ξέρει εάν πρέπει να πει την αλήθεια για την Κατερίνα στον Μιχάλη. Η Δάφνη ελπίζει ότι ο Ιάσονας θα καταφέρει να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ, κάτι που ο Αντώνης αμφισβητεί.

 

Μόλις χθες 17: η συνομωσία του Σπύρου με την Έλενα κινδυνεύει να αποκαλυφθείΜόλις χθες 17: η συνομωσία του Σπύρου με την Έλενα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Επεισόδιο 17
Η κατάσταση ανάμεσα στη Λουίζα και τον Μιχάλη περιπλέκεται ακόμα περισσότερο έπειτα από το φιλί τους, ενώ η συνομωσία του Σπύρου με την Έλενα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από ένα τυχαίο γεγονός. Η Νόρα συναντιέται με τον Σταύρο για να φάνε μαζί και περνάει μια όμορφη βραδιά, που θα ήθελε να επαναληφθεί. Ο Αντώνης ζητάει κι άλλο χρόνο από τη Μαρία, όσο ο Ιάσονας ετοιμάζεται να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη πουλάει παραμύθια – Φόβος για την περιουσία

 

Μόλις χθες 18: ο Θωμάς να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος…

Επεισόδιο 18
Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος και η Έλενα γνωρίζονται και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης και η Έλενα μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι, με την Έλενα να προσπαθεί διακριτικά να κάνει αυτό που της ζήτησε ο Σπύρος. Η Λουίζα κανονίζει συνάντηση με τον Μιχάλη, γεγονός που την φέρνει αντιμέτωπη με τη Νόρα και τον Σπύρο. Ο Ζήσης παρασύρει τον Θωμά και τον πείθει να τον βοηθήσει να κάνουν διάρρηξη. Η κατάσταση ξεφεύγει όμως με αποτέλεσμα ο Θωμάς να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος.

 

Μόλις χθες 19: ο Αντώνης ναρκώνει την ΔάφνηΜόλις χθες 19: ο Αντώνης ναρκώνει την Δάφνη

Επεισόδιο 19
Η Λουίζα και ο Μιχάλης αποφασίζουν να πουν το συντομότερο και με όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο την αλήθεια στην Κατερίνα, ο Σπύρος όμως της αποκαλύπτει πως ο Μιχάλης είναι ο δολοφόνος του παππού της. Η Μαρία δεν αντέχει άλλο την στάση του Αντώνη και τον φέρνει προ των ευθυνών του. Ο Αντώνης σαμποτάρει την προσπάθεια της Δάφνης να σταθεί στα πόδια της βάζοντας της υπνωτικά στο τσάι. Η Κέλλυ τινάζει στον αέρα τον γάμο με τον Χρήστο, λέγοντάς του την αλήθεια για το πρώην επάγγελμά της. Η Χριστίνα, που γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τη ληστεία στην τρατορία, αποφασίζει να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια στη φυλακή – Ντίνος & Μιράντα θα γίνουν γονείς!

 

Μόλις χθες 20: Ο Σπύρος θέλει να πει στην Κατερίνα ότι δεν είναι πατέρας της

Επεισόδιο 20

Ο Μιχάλης επισκέπτεται την Κατερίνα, εκείνη όμως τρομοκρατημένη τον αποφεύγει. Ο Σπύρος ζητάει από την Έλενα να βάλει κοριό στο σπίτι τους για να παρακολουθεί. Η Μαρία δίνει τελεσίγραφο στον Αντώνη για τη σχέση τους. Η Κέλλυ και ο Χρήστος αναβάλλουν τον γάμο τους. Ο Σπύρος παίρνει την απόφαση να πει στην Κατερίνα ότι δεν είναι ο πατέρας της και η Λουίζα έντρομη προσπαθεί να τον σταματήσει.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *