Η γη της ελιάς: η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο!

Η γη της ελιάς: η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο!Η γη της ελιάς: η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο!

Μεγάλο είναι το σοκ της Μαργαρίτας όταν έρχεται αντιμέτωπη με τις εγκληματικές πράξεις του γιου της. Ο Αλέξης, άρρωστος ψυχικά, είναι αυτός που κρατούσε όμηρο τη Μυρτάλη. Αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει και γι’ αυτό παίρνει μια γενναία απόφαση να τον σώσει! Το εβδομαδιαίο περιοδικό Tv Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ…

BOMBA Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Η Μαργαρίτα συνέρχεται από το σοκ και αρχίζει να αναζητά τον Αλέξη, ο οποίος είναι εξαφανισμένος. Το έχει σκάσει σε κακή ψυχική κατάσταση. Η Μαργαρίτα συνεχώς του τηλεφωνεί, χωρίς όμως να μπορεί να τον βρει και του αφήνει μηνύματα: «Πάρε αμέσως, πρέπει να μιλήσουμε για το καλό σου», του λέει.

Οι ώρες περνούν και ο Αλέξης παραμένει άφαντος. ενώ η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως κάτι έχει συμβεί: «Ο Αλέξης αποκλείεται να ζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει αντέξει το βάρος των πράξεών του. Πιστεύω ότι μπορεί και να έχει αυτοκτονήσει», λέει συντετριμμένη.

Διαβάστε Επίσης  Χρύσα Κλούβα: Και στη Μάγισσα μαζί με τον Έρωτα Φυγά – Ο ρόλος της

Ωστόσο λίγο αργότερα ο Αλέξης επικοινωνεί μαζί της και η Μαργαρίτα αποφασίζει να βάλει μπροστά τη λογική και φτάνει ακόμα και στο σημείο να τον απειλήσει: «Είσαι άρρωστος παιδί μου, δεν μπορείς να το καταλάβεις; Εχεις μεγάλο πρόβλημα και για να μην το τραβάμε κι άλλο, σου λέω ότι αν δεν δεχτείς να μπεις σε ψυχιατρική κλινική, εγώ η μάνα σου θα σε καταγγείλω στην αστυνομία για την απαγωγή της Μυρτάλης», του ξεκαθαρίζει.

Ο Αλέξης κλαίγοντας ακούει τη μητέρα του και της λέει: «Εχεις δίκιο, θα πάω στο ψυχιατρείο και θα γίνω καλά». Η Μαργαρίτα συμπαραστέκεται στη Μυρτάλη και μάλιστα λίγο μετά προσφέρεται να της βρει δουλειά στα χωράφια που είχε αναλάβει πριν ασχοληθεί με τους Βρεττάκους.
Η κοπέλα ωστόσο παραμένει φοβισμένη, αλλά η Μαργαρίτα την καθησυχάζει: «Μυρτάλη μου, μη φοβάσαι. Ο Αλέξης θα θεραπευτεί εκεί που είναι και δεν θα σου ξανακάνει κακό», υποστηρίζει.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ & ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η Αννα μετά τον εκβιασμό που κάνει στον Δημήτρη, παίρνει τα 100.000 ευρώ και φυσικά τον ξεγελάει με την υποτιθέμενη έκτρωση. Η κοπέλα με τα λεφτά στο χέρι, θεωρεί ότι έχει πάρει την εκδίκησή της και παράλληλα αρχίζει να ονειρεύεται ένα διαφορετικό μέλλον με τα λεφτά που του άρπαξε. Την ίδια στιγμή ο ντετέκτιβ αποκαλύπτει στον Δημήτρη Ποια είναι η πραγματική σχέση της Αθηνάς με τη Μαρία Αναγνώστου, ενώ η Αννα εξομολογείται στον Δημήτρη πως δεν έμεινε ποτέ έγκυος και ότι όλο ήταν ένα κόλπο για να του πάρει λεφτά.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Μια απρόσμενη συνάντηση ανάβει «φωτιές»

Στο μεταξύ η Αθηνά κάνει παρατήρηση στον Δημήτρη για το γεγονός ότι έχει παραμελήσει τη δουλειά του και εκείνος την αντιμετωπίζει επιθετικά, ενώ παράλληλα ο Μάνος τον προειδοποιεί πως, αν δεν πάρει τη δουλειά του σοβαρά, θα απολυθεί. Την ίδια ώρα, ο Ανέστης κλέβει τα χρήματα από το σπίτι της Αννας και τα επιστρέφει στον Δημήτρη, ενώ η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο, με σκοπό να αντιμετωπίσουν τον Δημήτρη και όλα όσα ανακάλυψε για εκείνη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *