Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Το Λάθος Άτομο Θα Εμπιστευτεί Ο Ισίδωρος

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Το Λάθος Άτομο Θα Εμπιστευτεί Ο ΙσίδωροςΗ Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Το Λάθος Άτομο Θα Εμπιστευτεί Ο Ισίδωρος

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Κωνσταντίνος έχει αποδείξει αρκετές φορές για το που είναι ικανός να φτάσει. Οι δυο πρωταγωνιστές θα έχουν μία έντονη και καθοριστική συζήτηση, στα επόμενα επεισόδια.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Το λάθος άτομο θα εμπιστευτεί ο Ισίδωρος

Ο Ισίδωρος θα συζητήσει μαζί του τις σκέψεις του, σχετικά με την Αντιγόνη, τη νέα κοπέλα που ήρθε μόνιμα στη Μάνη. Ο Κωνσταντίνος θα τον ακούσει με μεγάλη προσοχή, με τον διάλογο να αποκτά μεγάλο σασπένς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη διασύρει τον Αντώνη

Μία αναδρομή στο παρελθόν θα ξεκινήσει. Ο Ισίδωρος θα ξεδιπλώσει τα χαρτιά του, αναφέροντας το ένοχο παρελθόν του. Ένα παρελθόν που τον στοιχειώνει και που δεν μπορεί με τίποτα να αφήσει πίσω του.

  • Ο Ισίδωρος και ο Κωνσταντίνος παλεύουν να βρουν τη λύση, στην γη της ελιάς. Ο Βρεττάκος εμπιστεύεται στον συμβολαιογράφο πως, όταν έχασε τη σύζυγό του, είχε μία περιπέτεια με μία άλλη γυναίκα.

Την ερωτεύτηκε παράφορα, όμως δεν κατάφερε ποτέ να είναι μαζί της επίσημα. Ήταν χήρος και η Μάνη θα τον σχολίαζε με τον χειρότερο τρόπο. Δεν ήταν έτοιμος να αποκαλύψει τη σχέση αυτή, ειδικά από τη στιγμή που η σύντροφός του έμεινε έγκυος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Αντώνης προειδοποιεί: «Ο Αστέρης είναι ελεύθερος»

Έτσι, τη εγκατέλειψε, με το κοριτσάκι αυτό να μεγαλώνει μακριά από τον πατέρα του. Η ομοιότητα της Αντιγόνης με την πρώην σύντροφό του είναι ανατριχιαστική. Ο Κωνσταντίνος τον ακούει με προσοχή.

Θα μείνει το μυστικό αυτό φυλαγμένο ή θα φτάσει στα αυτιά της Αθηνάς;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση