ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κλείνει το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας λόγω έλλειψης… προσωπικού

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κλείνει το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας λόγω έλλειψης… προσωπικού

Το πλέον σημαντικό Αστυνομικό Τμήμα του κέντρου της Αθήνας, αυτό της Ομονοίας, κλείνει λόγω… έλλειψης προσωπικού, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κλείνει το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας λόγω έλλειψης… προσωπικού

Πρόκειται, όπως αναφέρουν έμπειροι αστυνομικοί, για μια πρωτοφανή κατάσταση, απόρροια της διαχρονικής υποστελέχωσής του, αλλά και της παράλληλης απασχόλησης χιλιάδων αστυνομικών σε διάφορες άλλες υπηρεσίες αλλά και φρουρήσεις. Πρόκειται για ένα “αγκάθι” στη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο έχουν θέσει ως στόχο να εξαλείψουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου.

Διαβάστε Επίσης  Πολλά τα χαμόγελα στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

Βάσει πρόσφατης ενημέρωσης προς τη λεωφόρο Κατεχάκη, στην περιοχή της Αθήνας (γύρω από το κέντρο της πόλης) τις βραδινές ώρες παραμένουν ανοιχτά μόνον δύο-τρία τμήματα ασφαλείας από τα συνολικά 19 που λειτουργούν την ημέρα. Ομως, στην περίπτωση της Ομονοίας είναι η πρώτη φορά που τμήμα δηλώνει ότι θα κλείσει όλο το 24ωρο και ίσως επ’ αόριστον.

Η εξέλιξη αυτή, πάντως, αποδίδεται και στην παράλληλη δράση πολλών αστυνομικών υπηρεσιών με παρεμφερές έργο στην ίδια περιοχή (Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών, ΟΠΚΕ, Αμεση Δράση, Ομάδα ΔΙΑΣ κ.λπ.), τη στιγμή που τα αστυνομικά τμήματα αποψιλώνονται.

Διαβάστε Επίσης  ''Χάνομαι, δεν είμαι καλά, καταρρέω''

πηγή

Αφήστε μια απάντηση