Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Ζωή σε θανάσιμο κίνδυνο!

Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Ζωή σε θανάσιμο κίνδυνο!Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Ζωή σε θανάσιμο κίνδυνο!

Τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό και από ένα τυχαίο γεγονός αποκαλύπτεται ο κρυφός δεσμός της Ζωής και του Κωνσταντή στον πιο λάθος άνθρωπο: τον Ακύλα Μεγαρίτη, που θολωμένος από θυμό και ζήλια, ορκίζεται να τους κάνει να υποφέρουν… μέχρι θανάτου! Το εβδομαδιαίο περιοδικό Tv Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ…

Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Ζωή σε θανάσιμο κίνδυνο!

Ο ΑΚΥΛΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΝ ΚΑΤΕΔΩΣΕ & ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ!

Για τη Ζωή Μεγαρίτη ο γάμος της με τον Ακύλα είναι μια φυλακή! Το διαζύγιο που του είχε ζητήσει ήταν το πρώτο βήμα για την ελευθερία της, αλλά αμέσως η χαρά μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν έμαθε για την αποφυλάκισή του. Το μίσος και η απέχθεια που νιώθει για εκείνον διαδέχεται ο φόβος για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει το αρρωστημένο του μυαλό.

Ο Κωνσταντής αποτέλεσε για εκείνη τη μόνη διέξοδο για να νιώσει και πάλι γυναίκα! Και παρόλο που η Ζωή κρύβει τη σχέση της με τον Κωνσταντή, από την άλλη η κόρη της, η Κορίνα, ξέρει πως η μητέρα της έχει Παράνομο δεσμό και συνεχώς την απειλεί πως θα το αποκαλύψει στον Ακύλα. Μέσα σε όλα, η μετακόμιση της οικογένειας Μεγαρίτη φέρνει KI άλλες φουρτούνες στη Ζωή, η οποία αντιμετωπίζεται με δυσπιστία εξαιτίας του άντρα της και της αδελφής της, της Αιμιλίας. Στο μεταξύ η γυναίκα του Ακύλα συνεχίζει τις κρυφές συναντήσεις της με τον Κωνσταντή, τον οποίο και εμπιστεύεται απόλυτα! Ετσι του κάνει μια σημαντική αποκάλυψη για τη φυλάκιση του Ακύλα!

Συγκεκριμένα του παραδέχεται πως εκείνη ήταν που τον κατέδωσε στην αστυνομία και μπήκε φυλακή! Και όλα αυτά για να γλιτώσει από εκείνον και το αρρωστημένο του μυαλό! Την ίδια ώρα η Κορίνα βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο που ενισχύει τις υποψίες της πως η μητέρα της έχει εραστή και θυμωμένη αποκαλύπτει τα πάντα στον πατέρα της! Ο Ακύλας υποδύεται πάλι τον ήρεμο και ψύχραιμο άντρα και πείθει την κόρη του πως έχει καταλάβει λάθος, όμως το βλέμμα του «καρφώνει» τη Ζωή!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 142 , 143 , 144 , 145 , 146

Οταν μένουν οι δυο τους, εκείνος φροντίζει να της κάνει ξεκάθαρο πως αν ανακαλύψει πως έχει άλλον, θα τους σκοτώσει και τους δύο! Ετσι, ο Ακύλας βάζει λυτούς και δεμένους να βρουν τον εραστή της γυναίκας του, ενώ δεν θα αργήσει να έρθει και η στιγμή που θα μάθει Πως ήταν εκείνη που τον ακτέδωσε και μπήκε στη φυλακή!

ΕΛΕΝΗ & ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΚΥΛΑ

Ο Λευτέρης Μεγαρίτης από την αρχή έδειξε πως οι σχέσεις με τον πατέρα του βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί, ενώ είναι τελείως αντίθετος με τα ακραία πιστεύω του. Ο νεαρός Μεγαρίτης αναγκάζεται από τον πατέρα του να βρει δουλειά στη Νομαρχία στο τμήμα του πολιτισμού και η γνωριμία του με τη Δρόσω, αλλά και το γεγονός ότι εκείνη είναι τραγουδίστρια, τους φέρνει πιο κοντά και εκείνος προσπαθεί να τη βοηθήσει να κάνει καριέρα στο θέατρο.

Παράλληλα ο εξορισμός του Λάμπρου στη Λέρο τους φέρνει σε αντιπαράθεση, με τον Λευτέρη να είναι σίγουρος πως ο πατέρας του δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Σύντομα όμως ανακαλύπτει ένα στοιχείο που ενοχοποιεί τον Ακύλα για τη δίωξη του Λάμπρου και ενημερώνει τη Δρόσω, που με τη σειρά της το λέει στην Ελένη.

Η Σταμίρη είναι πια σίγουρη πως ο Μεγαρίτης κρύβεται πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου και παίρνει την απόφαση ν’ αντιμετωπίσει τον εχθρό… εκ των έσω, δηλαδή με τη βοήθεια του Λευτέρη που φροντίζει να την ενημερώνει για ό,τι μαθαίνει προκειμένου να εξοντώσουν τον Ακύλα!

Διαβάστε Επίσης  Κόκκινο Ποτάμι: Το πρώτο τρέιλερ της συνέχειας κυκλοφόρησε

Παράλληλα, η Ελένη με τη βοήθεια του Νέστορα μπαίνει μυστικά στην ΕΣΤΙΑ για να μαζέψει Περισσότερες πληροφορίες, ενώ Ασημίνα και Δρόσω ενημερώνουν το καφενείο Ποιος κρύβεται πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου,

Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΑ

Η Πηνελόπη με την επιστροφή της από το Παρίσι έχει δείξει ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό από αυτό που την είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Εχει γίνει δυναμική, σκληρή και αποφασισμένη να εκδικηθεί για τον άδικο θάνατο του Αλέξη Γραμματικού. Αφήνει πίσω της ό,τι συναίσθημα έχει τόσο για τον πατέρα της όσο και για τον Μελέτη και το μόνο που θέλει είναι να τιμωρηθούν και να πληρώσουν για όσα έχουν κάνει. Από τη μια καταδικάζει με τα όσα δηλώνει στο δικαστήριο τον Δούκα και από την άλλη θέλει να κάνει τον πρώην αγαπημένο της και ξάδελφό της να υποφέρει!

Ετσι βάζει στόχο να διαλύσει τον αρραβώνα του με την Κορίνα. Αφού γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει πως ο πεθερός του Μελέτη είναι ο αδελφός του άντρα που σκότωσε τον Μιλτιάδη, στη συνέχεια αποφασίζει να αποκαλύψει στην Κορίνα όλη την αλήθεια για τη σχέση της μαζί του. Το σοκ για την Κορίνα είναι τεράστιο! Νιώθει απαίσια όταν ακούει πως ο αρραβωνιαστικός της είχε ερωτικές σχέσεις με την πρώτη του ξαδέλφη και θυμωμένη το λέει στον πατέρα της. Μόνο που η αντίδραση του Ακύλα δεν είναι αυτή που περίμενε…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *