Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Η Αιμιλία Εξοργίζει Το Διαφάνι – Τα Παιδιά Θα Την Μισήσουν

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Αιμιλία εξοργίζει το Διαφάνι – Τα παιδιά θα την μισήσουνΆγριες Μέλισσες Επεισόδια: Η Αιμιλία Εξοργίζει Το Διαφάνι – Τα Παιδιά Θα Την Μισήσουν

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Αιμιλία, η νέα δασκάλα στο Διαφάνι έρχεται στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση. Οι πρωταγωνιστές θα ταλαιπωρηθούν αρκετά από την άφιξη της. Τα παιδιά θα την μισήσουν.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Αιμιλία εξοργίζει το Διαφάνι – Τα παιδιά θα την μισήσουν

Παρόλο που ο Τόλιας καταβάλλει υπερπροσπάθειες για να μη φέρει κανέναν άλλον δάσκαλο στο Διαφάνι, η εξορία του Λάμπρου είναι μονόδρομος, χωρίς επιστροφή. Η αδελφή της Ζωής Μεγαρίτη παίρνει τη θέση του Λάμπρου, με το σχολείο να αλλάζει δραματικά.

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9-10-11

Η νέα δασκάλα στις Άγριες Μέλισσες ονομάζεται Αιμιλία Λειβαδά. Είναι μία γυναίκα σκληρή, που ακολουθεί πιστά το νόμο, τις παραδόσεις, την πατρίδα της. Είναι φοβερά συντηρητική, με αποτέλεσμα οι εντάσεις να ξεσπούν γρήγορα.

  • Η Αιμιλία ξεκινά τις τιμωρίες στο Διαφάνι. Φωνάζει στα παιδιά, μεταδίδει τις δικές της ιδέες, τους επιβάλλεται με τον χειρότερο τρόπο. Ο μικρός Σέργιος γυρίζει κάθε φορά στο σπίτι του τρομαγμένος και ανήσυχος.

Η Ουρανία ξεσπάει, όπως και άλλες μητέρες. Στέκονται έξω από το σχολείο και κάνουν τρομερά παράπονα στην Αιμιλία. Εκείνη, φυσικά, δε δίνει σημασία. Έχει δίπλα της τον Ακύλα, ο οποίος με τη δύναμή του την προστατεύει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: ο Νικηφόρος παίρνει την απόφαση να σκοτώσει τον Μαθιό

Σε άσχημη θέση θα έρθει η Ζωή. Η Ζωή προσπαθήσει να χτίσει έναν κύκλο στο χωριό, να γνωρίσει τις γυναίκες του Διαφανίου, να κάνει φιλίες. Καμία πρωταγωνίστρια της σειράς δε την εμπιστεύεται.

Εμπόδιο στις νέες φιλίες που θέλει να χτίσει, μπαίνει η Αιμιλία. Οι δύο αδελφές θα έρθουν πολλές φορές σε σύγκρουση, με την Ζωή να της ζητάει να αλλάξει στάση απέναντι στα μικρά παιδιά.

Βέβαια, η Αιμιλία αδιαφορεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση