Η Γη Της Ελιάς: Οργή Και Αγωνία Κυριεύουν Τον Λυκούργο

Η Γη Της Ελιάς: Οργή Και Αγωνία Κυριεύουν Τον ΛυκούργοΗ Γη Της Ελιάς: Οργή Και Αγωνία Κυριεύουν Τον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μαθαίνει πως η Μέλπω, η πρώην σύζυγός του, έχει επιστρέψει στην Μάνη και ζει τη ζωή της από εκεί που την άφησε, στην γη της ελιάς. Ενώ ο πρωταγωνιστής βρίσκεται μπροστά σε έναν μεγάλο δικαστικό αγώνα, φαίνεται πως η παρουσία της πρώην συζύγου του τον αποσπά.

Η Γη της Ελιάς: Οργή και αγωνία κυριεύουν τον Λυκούργο

Η αντίδρασή του μόλις μαθαίνει πως η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία βρίσκεται στη Μάνη, είναι συγκλονιστική. Οργή και αγωνία τον κυριεύουν. Στο πλευρό του βρίσκεται η Χάιδω, η οποία προσπαθεί να τον στηρίξει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ξεφτιλίζεται

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη αγνοείται, ενώ η δίκη για τη διαθήκη ξεκινά. Ο Νικόλας συλλαμβάνεται και χρειάζεται κάποιον καλό δικηγόρο στο πλευρό του. Ο Λυκούργος βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση.

Η Μέλπω και ο Λυκούργος θα έχουν μία εκρηκτική συνάντηση, στην γη της ελιάς. Το παρελθόν του πρωταγωνιστή θα ξεδιπλωθεί στα μάτια των τηλεθεατών, σαν μία μικρή ιστορία από τα παλιά.

Ο Λυκούργος είναι ένας άνθρωπος πονεμένος, πληγωμένος. Ένας άνθρωπος που παράτησε τη νομική, για να ασχοληθεί με την γη. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να εμφανιστεί και η κόρη του, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μαρία Και Μυρτάλη Έρχονται Κοντά

Τί κρύβει η Μέλπω και πόσο θα αλλάξει τη ζωή του πρώην συζύγου της; Η Χάιδω στέκεται εκεί, πείθοντας τον Λυκούργο να μη γυρίσει ξανά στη γυναίκα αυτή. Οι δύο πρωταγωνιστές έρχονται πολύ κοντά, με μία ιδιαίτερη σχέση να αναπτύσσεται.

Ποιος είναι ο στόχος της Μέλπως και γιατί εμφανίζεται μετά από τόσο καιρό; Τον χαρακτήρα αυτόν θα υποδυθεί η Μαρία Φιλίππου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *