Η Γη Της Ελιάς: Η Μυρτάλη Ένα Βήμα Πριν Τον Θάνατο

Η Γη Της Ελιάς: Η Μυρτάλη Ένα Βήμα Πριν Τον ΘάνατοΗ Γη Της Ελιάς: Η Μυρτάλη Ένα Βήμα Πριν Τον Θάνατο

Η Γη Της Ελιάς: Εκτός εαυτού θα βγει ο απαγωγέας με την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Η πρωταγωνίστρια κρατείται φυλακισμένη στα χέρια του, με τον ίδιο να ετοιμάζεται να δώσει την χαριστική του βολή.

Η Γη Της Ελιάς: Η Μυρτάλη ένα βήμα πριν τον θάνατο
Σε ένα μέρος απομονωμένο, η Μυρτάλη ξυπνάει και κοιμάται μόνη και φυλακισμένη. Προσπαθεί να βρει τρόπους να το σκάσει, αλλά και να καλοπιάσει τον απαγωγέα της, για να της αποκαλυφθεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Καλύτερα φυλακή, παρά με πατέρα τον Μαθιό»

Στόχος της είναι να αφεθεί σύντομα ελεύθερη, με αποτέλεσμα να πηγαίνει με τα νερά του. Εκείνος, κρατάει στα χέρια του το κινητό της και επικοινωνεί με τους συγγενείς και φίλους της ως Μυρτάλη, για να μη δώσουν στόχο.

Όσο ο απαγωγέας της δε την παρακολουθεί, η Μυρτάλη αρπάζει το κινητό στα χέρια της, με σκοπό να ελευθερωθεί, στην γη της ελιάς. Στέλνει μήνυμα στην Μαρίνα να καλέσει άμεσα την αστυνομία, με τα χέρια της να τρέμουν.

Ο απαγωγέας, όμως, δεν αστειεύεται. Της αρπάζει το κινητό και ξεσπάει πολύ άσχημα. Την απειλεί ανοιχτά πως, εάν επιχειρήσει ξανά κάτι τέτοιο, θα την σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Σαραντόπουλος χρεοκοπεί – Η Ουρανία τα χάνει όλα

Η Μυρτάλη βυθίζεται στο κενό. Η κατάσταση γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και χειρότερη. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα παρατηρεί πως κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Αλέξη και ξεκινάει τις έρευνες…

Όλοι είναι πολύ κοντά στο να την ανακαλύψουν. Θα τα καταφέρουν εγκαίρως ή θα είναι πολύ αργά; Ο Στέφανος συνεχίζει να στέλνει μηνύματα επανασύνδεσης στην Μυρτάλη, οι απαντήσεις που δέχεται, όμως, δεν είναι ικανοποιητικές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *