Η γη της ελιάς, ο Αλέξης κρατά και βασανίζει την Μυρτάλη

Η γη της ελιάς, ο Αλέξης κρατά και βασανίζει την ΜυρτάληΗ γη της ελιάς, ο Αλέξης κρατά και βασανίζει την Μυρτάλη

Τα ψυχολογικά μαρτύρια που περνά η κοπέλα στα χέρια του απαγωγέα της συνεχίζονται, τη στιγμή που ο Στέφανος της στέλνει μηνύματα για να τα ξαναβρούν. Ο Κουράκος καταφέρνει να βρει τον αληθινό δολοφόνο των Στεφανέων, ενώ η παρουσία της Αντιγόνης πανικοβάλλει τον Ισίδωρο. Το περιοδικό 7μέρεςtv έχει όλο το ρεπορτάζ…

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗ ΜΥΡΤΑΛΗ!

Ενώ η Μυρτάλη παλεύει να καταλάβει ποιος είναι ο άνθρωπος που την απήγαγε και τι θέλει από αυτήν, η Μαρίνα έχει παραξενευτεί με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της κολλητής της, που δεν την πήρε καν τηλέφωνο για να της ευχηθεί για το γάμο της με τον Μάνο. Κι ο Στέφανος, όμως, που πικραμένος μετά το χωρισμό τους παίρνει την απόφαση να επικοινωνήσει μαζί της, αποκαρδιώνεται τελείως από την απάντησή της. Φυσικά κανείς τους δεν φαντάζεται την αγωνία που περνά η κοπέλα στα χέρια του άγνωστου απαγωγέα, ο οποίος της κάνει ψυχολογικό πόλεμο, μη δείχνοντας καν το πρόσωπό του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Πότης και Άννα παντρεύονται

Κάποια στιγμή, της παρουσιάζεται μια ευκαιρία να το σκάσει. Την αρπάζει, όμως δεν καταφέρνει να φτάσει μακριά. Έτσι, ο εφιάλτης συνεχίζεται, τη στιγμή που πίσω στην Αρεόπολη η Αντιγόνη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα τις υποψίες της πως ο πατέρας που ψάχνει ίσως ήταν ο Ιπποκράτης Βρεττάκος. Με τη βοήθειά της κάνει τεστ DNA για να μάθει αν όντως η Μυρτάλη είναι αδελφή της, τη στιγμή που ο αστυνόμος Κουράκος ανακαλύπτει ότι το βαν του Στέλιου Βαφέα χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Έτσι θα γίνει ο Γάμος της Αργυρώς και του Σταύρου

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *