ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Επεισόδιο 1

Ένας ουρανοκατέβατος άστεγος εμφανίζεται στην αλάνα και αναστατώνει τα παιδιά, γιατί δεν ξέρει ούτε ποιος είναι ούτε τι κάνει εκεί. Ο Άγγελος κλέβει φαγητό και του πηγαίνει, γεγονός που δημιουργεί μια σειρά παρεξηγήσεων στο σπίτι. Καθώς τα ψώνια κάνουν φτερά από το ψυγείο, οι υποψίες πέφτουν στην Ερμιόνη, η οποία τελευταία ξεχνάει όλο και πιο πολύ.

Το ενδεχόμενο να «τα έχει χάσει» εντελώς προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια και απελπισία στην ίδια. Κι ενώ η αλάνα κινδυνεύει πάλι να απαλλοτριωθεί, μια από μηχανής δικηγόρος δίνει λύση και στο πρόβλημα της γειτονιάς και στο μυστήριο του αγνώστου.

Επεισόδιο 2

«Το πραξικόπημα»

Το πραξικόπημα του Ιωαννίδη βρίσκει τους Αντωνόπουλους άνω κάτω, καθώς η Μαίρη θέλει να επισκεφτεί τη Νανά στη Θεσσαλονίκη κι ο Στέλιος διαφωνεί. Ο Αντώνης ψάχνει τη Μάρθα στο σπίτι του Μανιά κι η Πελαγία έχει αναλάβει να βοηθάει την Ερμιόνη στην μπουτίκ.

 

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Στάθης συγκρούονται

Κι ενώ ο Στέλιος το φυσάει και δεν κρυώνει που η Μαίρη τον εγκατέλειψε, ο Δημήτρης αναλαμβάνει να τον διασκεδάσει στο μπαρ «Εγώ κι Εσύ». Ο Στέλιος κουβαλάει μαζί του μια τσάντα με χρήματα της δουλειάς, την οποία ξεχνάει εκεί, γεγονός που περιπλέκει την ιστορία και τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Την ίδια ώρα ο Άγγελος αποφασίζει να το σκάσει και να πάει στην Κρήτη.

 

Επεισόδιο 3

«Υπέρ αδυνάτου»

Η εμφάνιση ενός γυμναστή αναστατώνει την παρέα των παιδιών, καθώς εκτός από αυστηρός είναι και προσβλητικός, ειδικότερα με έναν παχουλό συμμαθητή τους, τον Μπάμπη.Την ίδια ώρα, η Μαίρη κι η Ελπίδα αρχίζουν δίαιτα και γυμναστική, αλλά και η Πελαγία κι ο κυρ Νίκος υποκύπτουν στη μόδα των καιρών και γυμνάζονται ανελλιπώς.

Η Ελπίδα ζει τον έρωτά της με τον Άλκη και εγκαταλείπει το πατρικό της, αφού καβγαδίζει με τον πατέρα της,. Μια συνάντηση της Μαίρης με τη Λάουρα, πυροδοτεί τη ζήλεια της πρώτης και αποκαλύπτει τα νυχτοπερπατήματα του Στέλιου.
Ο γυμναστής συνεχίζει να ταπεινώνει τον Μπάμπη κι ο Άγγελος με την παρέα του αναλαμβάνουν να τον βάλουν στη θέση του.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος – Θόδωρος: «Ας κατέβει ο Θεός να μας πει τι δικαιοσύνη είναι αυτή»

Guests: Εύα Ζύγκιρη (Λάουρα), Στάθης Κόικας (Άλκης), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Αριστείδης Μπογδάνης (Μπάμπης), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Ρήγας Σκεπετάρης (Καζαντζίδης), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα)

Επεισόδιο 4

«Η αγάπη είναι πιο δυνατή»

Η Μαίρη με την Ερμιόνη ανησυχούν για την απουσία της Ελπίδας και ο Στέλιος για τον παράφορο έρωτα του Δημήτρη με τη Λάουρα. Η Ελπίδα έρχεται προ των ευθυνών της και νιώθει την ανάγκη να ψάξει για δουλειά. Ο Άγγελος βλέπει την Άννα με ένα άλλο αγόρι και αποφασίζει να την παρακολουθήσει.

Σε αυτό το εγχείρημά του βοηθάει κι ο Μπάμπης. Ο Μάκης κάνει «ντου» στο ξενοδοχείο που είναι η Τούλα με τον κυρ Γιάννη, αλλά κι ο Αντώνης με την Τζούλια, και τη λύση δίνει η αστυνομία.

 

Ως guest εμφανίζονται οι: Αλέξανδρος Βαμβούκος (Ρεσεψιονίστ), Σάββας Γραμματικός (Μάκης), Εύα Ζύγκιρη (Λάουρα), Στάθης Κόικας (Άλκης), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Ανθίας Μπαλής (Αστυνομικός), Αριστείδης Μπογδάνης (Μπάμπης), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Άρης Σταύρου (Αστυνομικός).

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *